Home / Fashion  / Το πιο in fashion φόρεμα είναι εμπνευσμένο από τη Bella Baxter!

Το πιο in fashion φόρεμα είναι εμπνευσμένο από τη Bella Baxter!

puffy

Ακόμα να ξεπεράσουμε την ταινία Poor Things. Γι αυτό το πιο in fashion φόρεμα που θα φοράμε τώρα είναι το baby doll με puffy sleeves, εμπνευσμένο από τη Bella Baxter.

 

Πέρυσι γεννήθηκε μία από τις πιο αγαπημένες μας κινηματογραφικές φιγούρες, η Bella Baxter της Emma Stone και του Γιώργου Λάνθιμου. Πέρα από την προσωπικότητά της, ξεχωρίσαμε και το ιδιαίτερο στυλ της. Η ταινία Poor Things έφερε στο προσκήνιο τα baby doll φορέματα με τους “φουσκωτούς” ώμους. Αυτά τα ρομαντικά -αλλά και λίγο dark- φορέματα είναι σίγουρα από τις μεγαλύτερες fashion εμμονές μας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Η αλήθεια είναι ότι η νέα εκδοχή του είναι πιο edgy και με περισσότερα street style vibes!

 

Σε ότι μήκος και αν το επιλέξετε, θα αποτελέσει ένα statement piece που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φορέσετε! Προτείνουμε με μπαλαρίνες, loafers και άσπρες κάλτσες, με heels και φυσικά με boots για rock αναφορές. Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις φορέστε το τόσο in fashion φόρεμά σας με παντελόνι από κάτω ή με κάποιο printed καλσόν. Φυσικά το puffy effect μπορεί να είναι και στο κάτω μέρος του φορέματος όχι μόνο στα μανίκια! in fashion φόρεμα

 

Τα “φουσκωτά” pieces είναι ότι πιο in fashion at the moment! Ώρα να τα υιοθετήσετε!

Isabel Marant

in fashion φόρεμα

Rebecca Vallance

Simone Rocha

Stella McCartney

in fashion φόρεμα

Vince

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.