Home / Beauty  / Το νέο Jean Paul Gaultier pride perfume bottle είναι μία ωδή στην ελευθερία!

Το νέο Jean Paul Gaultier pride perfume bottle είναι μία ωδή στην ελευθερία!

Ο οίκος Jean Paul Gaultier κυκλοφορεί το νέο Pride Perfume του, ως ένα αφιέρωμα στην ελευθερία και το έργο του Keith Haring.

 

Μία ωδή στην ελευθερία, την αποδοχή, την αυτοπεποίθηση και τον εορτασμό της διαφορετικότητας”. Η μάρκα Jean Paul Gaultier Fragrances αποκάλυψε τα Pride μπουκάλια γι αυτό το έτος, τιμώντας το έργο του καλλιτέχνη και ακτιβιστή Keith Haring. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το brand γιορτάζει την κοινότητα LGBTQIA+ μέσα από special συσκευασίες μπουκαλιών. Φέτος, το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την τοιχογραφία του Haring με τίτλο “Once upon a time”, την οποία δημιούργησε το 1989. Τότε κοσμούσε τους τοίχους τουαλετών στο The NYC LGBT Community Center.

Στόχος της τοιχογραφίας του Keith Haring ήταν ο εορτασμός της 20ης επετείου από τις ταραχές του.Stonewall που πυροδότησαν την έναρξη του απελευθερωτικού κινήματος και των δικαιωμάτων της κοινότητας. Και σήμερα το μήνυμα παραμένει ίδιο. Αποδοχή της διαφορετικότητας, ελευθερία για όλους. Η μάρκα του Jean Paul Gaultier δημιούργησε δύο νέα σχέδια για τα αρώματα Le Male και Classique. Το Maison περιγράφει τη συνεργασία με τη λέξη statement. Αποτελεί ένα σύμβολο και μία σημαντική δήλωση.

Πρόκειται για unisex αρώματα που αναμιγνύουν νότες από φρέσκα εσπεριδοειδή, yuzu, πορτοκάλι, άνθη νερολί και μόσχο. Από τη μείξη τους προκύπτει ένα φρουτώδες και ξυλώδες άρωμα. Ανακαλύψτε το μέσα από το official site.

 Paul Gaultier

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.