Home / Beauty  / Το Sunset blush make up trend μάς βάζει σε summer mood!

Το Sunset blush make up trend μάς βάζει σε summer mood!

Sunset blush

Έχετε ακούσει για το νέο trend; Το sunset blush έχει γίνει viral στο TikTok και μας προετοιμάζει σωστά για το καλοκαίρι!

 

Ναι ο καιρός δεν είναι ο κατάλληλος για να μιλάμε για καλοκαίρι. Ωστόσο, η περίοδος που θα είμαστε στην παραλία κρατώντας ένα cocktail και ακούγοντας υπέροχη μουσική είναι πολύ κοντά. Η εποχή που διανύουμε είναι η καλύτερη για να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, να ανακαλύψουμε τα trends και να δούμε πώς θα είναι το στυλ μας τους επόμενους μήνες. Μέρος της προετοιμασίας μας είναι και τα make up trends που γίνονται viral αυτήν την περίοδο. Ένα από αυτά είναι το Sunset blush make up που το γνωρίσαμε μέσα από το TikTok!

 

 

Φυσικά η έμπνευση πίσω από τη συγκεκριμένη τάση στο μακιγιάζ είναι τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Μάλιστα έχει και από τις πιο εύκολες εφαρμογές με γρήγορα και απλά βήματα. Το κλειδί είναι το blush δηλαδή το ρουζ! Για να πετύχετε αυτό το sunset blush πρέπει να συνδυάσετε αποχρώσεις ροζ ή κόκκινες με πορτοκαλί και να κάνετε ένα σωστό blend! Προσθέστε highlighter, ένα nude κραγιόν ή gloss και απαλές ροζ σκιές. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και eyeliner! Πειραματιστείτε με το trend και μπείτε σε summer mood!

 

https://www.tiktok.com/@gsterl/video/7360743478030060833

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.