Home / Beauty  / Η Aveda γιορτάζει δέκα χρόνια Invati Advanced!

Η Aveda γιορτάζει δέκα χρόνια Invati Advanced!

Invati Advanced
Δέκα χρόνια γιορτάζει η σειρά πύκνωσης και όγκου μαλλιών Invati Advanced από το vegan brand υψηλής απόδοσης Aveda.

 

Το κορυφαίο vegan brand υψηλής απόδοσης για περιποίηση μαλλιών έχει εκπληκτικά νέα! Η Aveda γιορτάζει δέκα χρόνια της σειράς Invati Advanced! Μιας σειράς ιδανική για να χαρίσει πύκνωση και όγκο στα μαλλιά μας. Βασισμένη στη βοτανική επιστήμη δίνει άμεσα αποτελέσματα για πιο πλούσια και δυνατά μαλλιά, μειώνοντας την τριχόπτωση κατά 53%. Αυτή η σειρά δημιουργήθηκε εδώ και δύο δεκαετίες, με βάση την επιστημονική έρευνα και για πάνω από επτά χρόνια, η Aveda συνεργάζεται με το διάσημο Κέντρο Επιστημών της Επιδερμίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ευρήματα της ομάδας βοήθησαν την Aveda να εντοπίσει ισχυρές δραστικές ουσίες, που ενισχύουν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής και βρίσκονται στη συλλογή Invati Advanced™.

 

 

Η κατάσταση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής αλλάζει δραστικά, καθώς μεγαλώνουμε. Ειδικά σε περιόδους στρες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της εμμηνόπαυσης για τις γυναίκες.

 

Η τακτική χρήση ενός προϊόντος, όπως το Invati Scalp Revitalizer, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της φυσικής κερατίνης των μαλλιών. Αλλά και να αναζωογονήσει το τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στην πρόληψη της τριχόπτωσης λόγω σπασίματος. Οι ομάδες Έρευνας και Ανάπτυξης της Aveda έχουν αφιερωθεί στη δημιουργία προϊόντων που προσφέρουν λύσεις στους καταναλωτές, που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα αραίωσης των μαλλιών, και μάλιστα με έναν ισχυρό και φυσικό τρόπο.

 

 

Πηγή έμπνευσης της ολιστικής προσέγγισης της Aveda για τις συνθέσεις είναι τόσο η αρχαία αγιουρβεδική παράδοση, όσο και η σύγχρονη επιστημονική καινοτομία. Η βασική τεχνολογία που παρουσιάζεται στο Invati Advanced™ περιλαμβάνει πιστοποιημένα βιολογικό άμλα που πυκνώνει άμεσα τα μαλλιά. Ένα πατενταρισμένο βιο-ζυμωμένο μείγμα, καθώς και ένα μείγμα αγιουρβεδικών βοτάνων με τζίνσενγκ και πιστοποιημένα βιολογικό κουρκουμά. Αυτό αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής όταν εφαρμόζεται με μασάζ και παράλληλα πυκνώνει και ανασηκώνει άμεσα τα μαλλιά από τη ρίζα.

 

Επιπλέον, το κορυφαίο σε πωλήσεις Invati Advanced™ Scalp Revitalizer της Aveda διαθέτει μείγμα φλούδας μανταρινιού και ιαπωνικού knotweed. Συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής κερατίνης των μαλλιών, ενώ το Invati Advanced™ Thickening Foam περιλαμβάνει πρωτεΐνη ρυζιού. Ένα βασικό συστατικό που πυκνώνει άμεσα κάθε τούφα μαλλιών από τη ρίζα έως τα άκρα, χαρίζει πλούσιο όγκο και βοηθά τα μαλλιά να διατηρούν τη φυσική τους λάμψη χωρίς τη χρήση σιλικόνης.

 

 

www.aveda.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.