Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι εμφανίσεις των influencers στα ελληνικά νησιά!

Οι εμφανίσεις των influencers στα ελληνικά νησιά!

Οι εμφανίσεις
Οι influencers του εξωτερικού ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα, έτσι ώστε να απολαύσουν τη θάλασσα, το δροσερό αεράκι και το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, γεμίζοντας τα γραφικά σοκάκια των νησιών με stylish outfits! Τι επέλεξαν να φορέσουν οι fashion addicts; 

 

Οι εμφανίσεις των influencers στην Ελλάδα απέδειξαν ότι τα crochet και τα κεντητά υφάσματα αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή items του.φετινού καλοκαιριού, ενώ το λευκό και οι γήινες αποχρώσεις είναι τα musts για ένα σύγχρονο island look.

 

 

Παράλληλα, βλέπουμε την ψάθα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο στα outfits της παραλίας,.αλλά και σε day to night εμφανίσεις. Οι μικρές ψάθινες τσάντες μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα βραδινό island look, δίνοντας ένα επιπλέον αέρα ανεμελιάς σε κάθε εικόνα.

 

 

Τα maxi φορέματα με φλοράλ μοτίβα έχουν κεντρικό ρόλο στις εμφανίσεις των influencers.στα ελληνικά νησιά, ενώ μπορούν να συνδυαστούν εύκολα τόσο σε ένα πρωινό, όσο και σε ένα βραδινό look.

 

 

Φυσικά, το λινό ύφασμα δεν λείπει από τις island εμφανίσεις των fashion influencers. Λινά παντελόνια, shorts και φορέματα δίνουν την αέρινη αύρα που όλοι αναζητάμε όταν επισκεπτόμαστε τα ελληνικά νησιά.

 

 

Τέλος, ένα από τα must have items, που αναδείχθηκαν από τις εμφανίσεις των fashion influencers στην Ελλάδα, ήταν οι δίπατες σαγιονάρες. Ως ένα από τα μεγαλύτερα summer essentials, το αξεσουάρ αυτό αναβαθμίζει μία beachwear εμφάνιση, ενώ κάνει πιο άνετο ένα βραδινό look για τις βόλτες σου στα σοκάκια των ελληνικών νησιών.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @emmaleger

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada