Home / Fashion  / Ο Marc Jacobs συνεργάζεται με το brand Melissa

Ο Marc Jacobs συνεργάζεται με το brand Melissa

Melissa

Η εταιρεία υποδημάτων Melissa συνεργάζεται με τον high fashion οίκο Marc Jacobs για μία συλλογή βιώσιμων υποδημάτων.

 

Μία ακόμα εκπληκτική συνεργασία από τον Marc Jacobs! Η εταιρεία υποδημάτων Melissa είναι ο νέος συνεργάτης του high fashion brand. Δημιούργησαν από κοινού μία ειδική συλλογή βιώσιμων υποδημάτων, η οποία αποτελείται από τρία στυλ εμπνευσμένα από τη χρωματική παλέτα της Marc Jacobs ready to wear collection. Το The Clog, το Becky platform sandal και το The Slide κυκλοφορούν με την υπογραφή του μονογράμματος του οίκου Marc Jacobs.

 

Η συλλογή συνοδεύεται από μία διαφημιστική καμπάνια με το μοντέλο Iris. Law, η οποία φοράει κομμάτια από τη συλλογή Marc. Jacobs pre fall 2023 και υποδήματα από τη συνεργασία του με τη Melissa.

Το The Clog δημιουργήθηκε από υλικό βιολογικής βάσης που προέρχεται εν μέρει από ζαχαροκάλαμο. Κυκλοφορεί σε μαύρο, off-white, κόκκινο, μπλε και ασημί. Έπειτα, το Becky είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό της Melissa και διατίθεται σε κόκκινο, εκρού, μαύρο και ασημί. Τέλος, το Slide φέρει ανάγλυφο το μονόγραμμα του σχεδιαστή και είναι κατασκευασμένο από 100% υλικά βιολογικής βάσης.  Kυκλοφορεί σε κόκκινο, μπλε, εκρού και μαύρο. Τέλος, το Slide φέρει ανάγλυφο το μονόγραμμα του σχεδιαστή και είναι κατασκευασμένο από 100% υλικά βιολογικής βάσης και κυκλοφορεί σε κόκκινο, μπλε, εκρού και μαύρο.

Melissa

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.