Home / Fashion  / Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για φέτος

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό για φέτος

μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό γι’ αυτό το καλοκαίρι; Τι θα φορέσουμε περισσότερο στις παραλίες;

 

 

Οι καλοκαιρινές ιστορίες μας είναι γραμμένες ενώ φοράμε ένα μαγιό! Γι’ αυτό και αναζητούμε αυτό που θα ταιριάξει περισσότερο στο mood μας, το σώμα μας και τα fashion trends. Το κεφάλαιο μεγαλύτερα trends στα μαγιό είναι από τα αγαπημένα μας. Μας ταξιδεύει σε παραλίες με χρυσαφένια άμμο και τιρκουάζ νερά. Φυσικά και θέλουμε να έχουμε μία stylish εμφάνιση και στην παραλία και βασικό στοιχείο για να την έχουμε είναι το μαγιό. Στη συνέχεια θα το εμπλουτίσουμε και θα κάνουμε το κατάλληλο upgrade με beach wear κομμάτια! Το τριγωνικό bikini ή το crochet είναι από τις ωραιότερες επιλογές για φέτος.

 

 

Ένα από τα swim wear κομμάτια που έχουμε δει αρκετά είναι το one shoulder μαγιό! Δεδομένου ότι εμφανίστηκε σε φορέματα και σε tops είναι αναμενόμενο και υπέροχο να το δούμε και στις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό. Μπορείτε να επιλέξετε και ένα halter neck, το οποίο έκανε δυναμική επιστροφή! Και οι δύο τάσεις είναι το ίδιο ωραίες και σε bikini sets, αλλά και σε ολόσωμο.

 

Τα animal prints είναι αρκετά hot για το φετινό καλοκαίρι, αλλά δεν είναι τα μόνο μοτίβα που θα μας απασχολήσουν. Φορέστε καρδούλες ή floral prints για girly and fun εμφανίσεις στην παραλία! Χάρη στη glamorous διάθεσή μας, τα metallics απέκτησαν δίκαια μία θέση στις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό. Από τη λίστα δε θα έλειπαν τα high wasted μαγιό και τα ντραπέ ή cut out ολόσωμα, όλα εξαιτίας της ανόδου του quiet luxury trend!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.