Home / Fashion  / Πώς θα δημιουργήσεις το δικό σου island look

Πώς θα δημιουργήσεις το δικό σου island look

island look
Καθώς έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, αναζητάμε τις μεγαλύτερες τάσεις σε beachwear που αξίζουν να έχουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών μας, αλλά και των σύντομων καλοκαιρινών μας εξορμήσεων. Τα μαγιό μπορεί να είναι ένα από τα must have items του καλοκαιριού, ωστόσο οι σύγχρονες τάσεις επιβάλουν μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση στην παραλία, η οποία μπορεί σταθεί επάξια τόσο στις βόλτες σου στο νησί, όσο και στα beach parties.

 

Αυτή τη σεζόν, βλέπουμε ότι οι maxi φούστες, καθώς και τα μακριά και αέρινα παντελόνια έχουν αντικαταστήσει τις mini φούστες και τα κοντά σορτσάκια. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα παρεό,.ενώ τα καφτάνια έχουν πρωταγωνιστική θέση στη λίστα των beachwear essentials του φετινού καλοκαιριού. Φυσικά, το crochet αξίζει να έχει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου, τόσο σε μαγιό, όσο και σε φορέματα,.ως η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή για ένα σύγχρονο island look. 

 

Μη διστάσεις να πειραμματιστείς με τα κοσμήματα, τα οποία μπορούν να απογειώσουν μία minimal εμφάνιση. Προτίμησε να συνδυάσεις τα κοσμήματά σου με bikinis σε ήπιες αποχρώσεις, όπως αυτή του μαύρου, του μπεζ και του καφέ, και απέφυγε τα μαγιό με prints, προκειμένου να ισορροπήσεις το island look σου.

 

Παράλληλα, δώσε προσοχή στις τσάντες θαλάσσης. Για ακόμα μία χρονιά, η ψάθα βρίσκεται στα κορυφαία summer trends,.ενώ μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα “πολυχρηστικό” αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να φορεθεί ελεύθερα από το πρωί στην παραλία,.μέχρι και στις βραδινές σου βόλτες στο νησί. Την προσοχή μας έχουν και τα δίπατα σανδάλια, που θα γίνουν τα αγαπημένο σου item για αυτό το καλοκαίρι.

 

Ανακάλυψε τη λίστα με τα κορυφαία beachwear trends του 2023, επίλεξε τα δικά σου αγαπημένα για τη βαλίτσα σου και ετοιμάσου για τις διακοπές σου, δημιουργώντας το πιο stylish island look!

 

Bikini set με crochet εφέ, Calzedonia 

island look

Φούστα με κρόσια, ANNA KOSTUROVA

 

Le Bas Aouro bikini, Jacquemus 

beachwear

Mother Nature crochet dress, Alanui 

 

island look

Crochet bag, Cos 

island look. 

Πλεκτή μίντι φούστα, Zara 

beachwear

Courtney sandals, Vagabond 

 

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου, Miu Miu 

Belly chain, Stradivarius 

island look

 

Κεντρική φωτογραφία: @nitsanraiter

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada