Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kim Kardashian συνεργάζεται με Nick Knight και Carine Roitfeld για τα SKIMS

Η Kim Kardashian συνεργάζεται με Nick Knight και Carine Roitfeld για τα SKIMS

Kim Kardashian
Η Kim Kardashian έρχεται και πάλι στο επίκεντρο, μέσα από τη νέα swimwear καμπάνια των SKIMS.

 

Μετά από τις επιτυχημένες συνεργασίες τους με τη Lana Del Ray, τον Usher και τη.Swarovski, τα SKIMS επιστρέφουν για την καλοκαιρινή καμπάνια τους, αυτήν τη φορά με πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian. Η ιδιοκτήτρια του brand συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας,.φέρνοντας τα SKIMS ξανά στο επίκεντρο.

 

Kim Kardashian

 

Για τη δημιουργία της καμπάνιας, η Kim Kardashian ένωσε τις δυνάμεις της.με την Carine Roitfeldπρώην editor-in-chief της Γαλλικής Vogue- η οποία ανέλαβε το styling, αλλά και με τον θρυλικό φωτογράφο μόδας Nick Knight. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας είναι εμπνευσμένες από τα editorial μόδας.στις αρχές των 00s, κατά τη διάρκεια των οποίων η Carine Roitfled ήταν αρχισυντάκτρια της Γαλλικής Vogue.

 

SKIMS

 

Πριν από το επίσημο λανσάρισμα, η Kim Kardashian φρόντισε να διαφημίσει τη νέα της σειρά,.δίνοντας στους θαυμαστές της μία πρώτη “γεύση” από τα καινούργια της σχέδια. Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας φόρεσε το μαγιό με το snake print στις διακοπές της στα νησιά Turks και Caicos. Η νέα swimwear σειρά έρχεται σε τρεις αποχρώσεις: μία σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα, μία σε μαύρο και μία με ένα snake print. Και οι τρεις χρωματισμοί πρόκειται να λανσαριστούν σε διαφορετικά σχέδια, ενώ το snake print θα τοποθετηθεί και σε φορέματα και φούστες για την παραλία.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada