Home / Fashion  / Τα SKIMS γιορτάζουν τη festive season με τη Swarowski

Τα SKIMS γιορτάζουν τη festive season με τη Swarowski

Τα SKIMS
Τα SKIMS της Kim Kardashian γιορτάζουν τοη festive season σε συνεργασία με τη Swarovski!

 

Αρχές Νοέμβρη και ήδη πολλά brands έχουν αρχίσει δυναμικά να παρουσιάζουν συλλογές για την πολυαναμενόμενη festive season. Τα SKIMS της Kim Kardashian, μετά από τεράστιες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως το λανσάρισμα του nipple bra.και το συμβόλαιο συνεργασίας του brand με την NBA,.συνεργάζεται με τη Swarowski για την πιο λαμπερή συλλογή!

 

 

“Για αυτή τη συνεργασία, θέλαμε πραγματικά να γιορτάσουμε την ατομική δημιουργικότητα.και να φέρουμε περισσότερη αίγλη στο καθημερινό ντύσιμο”, αναφέρει η Kim Kardashian σχετικά με τη συνεργασία. “Τα κομμάτια είναι τόσο ονειρικά και μας άρεσε να ενσωματώνουμε τις εμβληματικές.κρυστάλλινες κοπές.στα αγαπημένα μου κομμάτια SKIMS. Ανυπομονούμε να αγαπήσουν όλοι το Swarovski x SKIMS όσο εγώ.”

 

 

Η νέα συνεργασία ήρθε την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να μας εμπνεύσει για τα party looks μας κατά την εορταστική περίοδο που πλησιάζει,.συνδυάζοντας τα minimal υφάσματα των SKIMS με τα λαμπερά κρύσταλλα της Swarovski. Τα κομμάτια της Swarovski, που πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή, είναι εμπνευσμένα από τη σειρά κοσμημάτων Millenia του brand, τα οποία είναι τοποθετημένα περίτεχνα πάνω στα κομμάτια των SKIMS. Εκτός από τα κρύσταλλα, η συλλογή παρουσιάζει και νέα σχέδια τσόκερ και βραχιόλια,.τα οποία συνδυάζονται με τα ready to wear ρούχα της καμπάνιας.

 

Τα SKIMS

 

“Ήταν ένα όνειρο από τότε που μπήκα στη Swarovski να δημιουργήσω μια πρώτη συνεργασία με τη SKIMS, που προωθεί την τέχνη της αυτοέκφρασης. Η συλλογή μας είναι μια γιορτή του σώματος και των δυνατών, ανεξάρτητων γυναικών που εκτιμούν την ατομικότητά τους και αγκαλιάζουν τη ζωή με αυτοπεποίθηση και στυλ”, αναφέρει η Giovanna Engelbert, η δημιουργική διευθύντρια της Swarovski.

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada