Home / Men  / Ο Usher είναι το νέο πρόσωπο της SKIMS!

Ο Usher είναι το νέο πρόσωπο της SKIMS!

Ο Usher είναι το πιο πρόσφατο ανδρικό πρόσωπο της SKIMS, μετά τους  Neymar Jr., Nick Bosa, Shai Gilgeous-Alexander και Patrick Mahomes.

Λίγο πριν από το show του στο Halftime Show του Super Bowl LVIII,.ο Usher ανέλαβε έναν άλλο πρωταγωνιστικό ρόλο, ως το κεντρικό πρόσωπο της νέας ανδρικής καμπάνιας της SKIMS.

 

Σκηνοθετημένη από την Donna Trope, η καμπάνια απεικονίζει τον ταλαντούχο μουσικό να φοράει τα κομμάτια “Stretch” ​​και “Cotton” του brand. Ο Usher ακολουθεί τους Neymar Jr., Nick Bosa, Shai Gilgeous-Alexander και Patrick Mahomes,.καθένας από τους οποίους έχει πρωτοστατήσει σε καμπάνιες για τις ανδρικές συλλογές  της SKIMS.

 

 

“Η Kim είναι μια μακροχρόνια φίλη μου, που πάντα με υποστήριζε τόσο πολύ στη δουλειά μου,.οπότε η ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σε μια καμπάνια ήταν απολύτως λογική. Η έναρξη αυτού του λανσαρίσματος μοιάζει με μια στιγμή πλήρους κύκλου”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

 

Συγκεκριμένα, η καμπάνια προηγείται του επερχόμενου, πολυαναμενόμενου album του Usher, “COMING HOME“, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχει μια αποκλειστική έκδοση ψηφιακής λήψης του δίσκου,.που θα περιλαμβάνει ένα εναλλακτικό εξώφυλλο και ένα bonus track με τίτλο “Naked”, διαθέσιμο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της SKIMS.

 

 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει πιο ελαφριά κομμάτια, κατασκευασμένα με υφάσματα μέγιστης ελαστικότητας. Τα σχέδια θα είναι διαθέσιμα σε νέα χρώματα όπως “Stone”, “Midnight Blue”, “Military” και “Oxblood“. Η νέα συλλογή SKIMS Mens θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 12 Φεβρουαρίου. Τα μεγέθη θα κυμαίνονται από XS έως 5X, ενώ οι τιμές θα από 16 έως 44 δολάρια για μεμονωμένα κομμάτια και 42 έως 98 δολάρια για πακέτα.

 

skims.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath