Home / Good Life  / Art & Culture  / Γιορτή του Σινεμά: Όποια ταινία επιθυμείτε στην τιμή των 2 ευρώ!

Γιορτή του Σινεμά: Όποια ταινία επιθυμείτε στην τιμή των 2 ευρώ!

Γιορτή του Σινεμά

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου καταφτάνει η Γιορτή του Σινεμά! Δείτε όποια ταινία επιθυμείτε και σε όποια αίθουσα επιθυμείτε στην τιμή των 2 ευρώ!

 

Όλες οι κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας σας καλούν να γιορτάσετε την τέχνη του σινεμά! Την Πέμπτη 27 του μηνός η Γιορτή του Σινεμά θα ενώσει κάθε σινεφίλ και μη! Για μία μόνο ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στην τιμή των 2 ευρώ! Η ενέργεια αυτή διοργανώνεται από τους διανομείς κινηματογραφικών ταινιών και έχει την υποστήριξη των κινηματογραφικών αιθουσών πανελλαδικά. Μπορείτε να απολαύσετε ταινίες δράσης, κωμωδίες, δράματα ή thrillers!

 

 

Ποιες είναι οι ταινίες που θα παίζουν στις αίθουσες στη Γιορτή του Σινεμά; The Lost King, Prey of the Devil, The Invitation, Black Adam, Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες, Ticket to paradise, Minions 2, Smile, Halloween Ends και πολλές άλλες! Εξαιτίας του καλού καιρού θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε και σε κάποιο θερινό σινεμά! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ταινιών μέσα από το official site του κινηματογράφου που θα επιλέξετε! Μη ξεχάσετε να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας για να μπορέσετε σίγουρα να απολαύσετε την ταινία που θα διαλέξετε. Ένα εκπληκτικό γεγονός που θα ενώσει το κοινό και θα υμνήσει τη μαγεία του κινηματογράφου! Μη το χάσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.