Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Florence Pugh επιστρέφει με το νέο δράμα του Netflix

Η Florence Pugh επιστρέφει με το νέο δράμα του Netflix

Ετοιμαζόμαστε να δούμε τη Florence Pugh στο καινούργιο βικτωριανό δράμα του Netflix! Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

 

Ακόμα και αν η καινούργια ταινία ( Don’t Worry Darling) της Florence Pugh απέσπασε μέτριες κριτικές και υπήρξε μεγάλο δράμα γύρω της, η ηθοποιός απέσπασε φανταστικά σχόλια για την ερμηνεία της. Σε έναν μήνα και κάτι, συγκεκριμένα στις 16 Νοεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε στο νέο δράμα εποχή του Netflix. Στο πρώτο trailer του The Wonder βλέπουμε τη Florence όπως δεν την έχουμε ξανά δει! Το vibe της εποχής φαίνεται να της ταιριάζει πολύ, κάτι που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την πρεμιέρα!

 

 

Η ταινία διαδραματίζεται το 1860, μία δεκαετία μετά τον μεγάλο λιμό της Ιρλανδίας. Η Pugh υποδύεται μία Αγγλίδα Νοσοκόμα που φτάνει σε ένα χωριό της Ιρλανδίας για να αναλάβει ένα ιδιαίτερο έργο. Θα πρέπει να ανακαλύψει αν η 11χρονη Anna που υποστηρίζει ότι ζει χωρίς φαγητό εδώ και τέσσερις μήνες, είναι απατεώνας ή κάποιο θείο δώρο. Εκκλησία και κοινωνία έρχονται σε συγκρούσεις με φόντο την πραγματικά ακραία ιστορία πίστης. Ένα γεγονός που συνέβαινε συχνά στη χώρα εκείνα τα χρόνια. Η πλοκή ακούγεται ενδιαφέρουσα μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στις 16 Νοεμβρίου!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.