Home / Good Life  / Ένα υπέροχο οδοιπορικό στην Ισπανία!

Ένα υπέροχο οδοιπορικό στην Ισπανία!

Η Ισπανία είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο όμορφες χώρες της Ευρώπης. Ποιες είναι οι πιο worth visit περιοχές της;

 

Τόσες αντιθέσεις, τόσο ζωή, τόσες γιορτές, τόση ομορφιά και τόσες συναρπαστικές στιγμές σε έναν τόπο. Η Ισπανία αποτελεί έναν από τους πιο ιδανικούς προορισμούς, ως ένα από τα ωραιότερα μέρη όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και του πλανήτη! Έχει έναν διαφορετικό αέρα και χαρίζει στους επισκέπτες της μία ταξιδιωτική εμπειρία ζωής. Αν σκέφτεστε να την επισκεφτείτε, αυτές είναι οι περιοχές που αξίζουν περισσότερο!

 

Βαρκελώνη

Η πόλη των ιδιαιτεροτήτων θα σας ανταμείψει στο μέγιστο! Εδώ γεννήθηκε η τέχνη, άνθισε ο πολιτισμός και η διασκέδαση και δόθηκαν άλλοι ορισμοί στις έννοιες ξενοιασιά και χαλάρωση. Ο ρυθμός της, φιλόξενος και πάντα ευχάριστος, θα σας συνεπάρει. Μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα: La Sagrada Familia, Park Guell, Casa Battlo, Καθεδρικός Ναός και πολλά άλλα!

 

Μαδρίτη

Η Ισπανία διαθέτει μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες. Το φαγητό, η πλούσια ιστορία, το υπέροχο κλίμα και τα μεγαλοπρεπή αξιοθέατα την καθιστούν must προορισμό! Αυτά που πρέπει να επισκεφτείτε σίγουρα είναι οι πλατείες της, οι καθεδρικοί ναοί και τα ανάκτορα! Μία κορυφαία ταξιδιωτική επιλογή!

 

Βαλένθια

Σε αυτήν την πόλη της Ισπανίας συνδυάζεται μοναδική η σύχγρονη Art Nouveau αρχιτεκτονική με τη γοτθική και αναγεννησιακή αισθητική. Μουσεία, εστιατόρια, καφέ, γραφικά σοκάκια, έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά τοπία συνθέτουν έναν τόπο βγαλμένο από όνειρο.

 

Σεβίλλη

Εδώ θα ζήσετε το Ισπανικό όνειρο! Κάστρα με κήπους, επιβλητικοί ναοί και αξιοθέατα που κόβουν την ανάσα. Στη Σεβίλλη θα πιείτε φανταστική μπύρα και θα ανακαλύψετε γιατί θεωρείται από τις πιο φιλόξενες χώρες! Κάθε επισκέπτης δημιουργεί νέες φιλίες!

 

Γρανάδα

Η πόλη στην Ισπανία που μας έδωσε το φλαμένκο και τα tapas ! Ιδανικός προορισμός για πιο ήσυχες, αλλά εξίσου όμορφες στιγμές. Αυτό το κρυφό μέρος της Ανδαλουσίας θα σας κάνει να γνωρίσετε την αυθεντική ιστορία και ομορφιά της χώρας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.