Home / Good Life  / Tanpopo: Το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά!

Tanpopo: Το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά!

Tanpopo

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Σωτήρη Κοντιζά! Ένα από τα όνειρά του γίνονται πραγματικότητα, καθώς έχει εγκαίνια το εστιατόριο του Tanpopo!

 

Το ramen δεν είναι φαγητό είναι μία ζεστή αγκαλιά. Μία από τις φράσεις που έχουμε ακούσει πολλές φορές από τον Σωτήρη Κοντιζά. Τώρα, αυτή η φράση γίνεται πραγματικότητα από τον ίδιο, μέσα από το νέο του εστιατόριο. Σήμερα, στην οδό Αριστείδου, στην Αθήνα έχει εγκαίνια το Tanpopo, το καινούργιο project του γνωστού chef! Τι σημαίνει το όνομά του και ποια ήταν η πηγή έμπνευσης του chef; Πρόκειται για μία γιαπωνέζικη λέξη για το φυτό ταραξάκο. Μάλιστα, είναι και ο τίτλος μίας cult ιαπωνικής ταινίας, όπου μία μητέρα μαθαίνει να κάνει το τέλειο ramen από έναν οδηγό νταλίκας!

 

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δε μεγάλωσε με τα cup noodles που έχουμε συνηθίσει, αλλά με instant ramen. Αυθεντικό ramen, σε πορσελάνινο μπολ, το οποίο είναι πολύ ζεστό, γιατί έτσι είναι πετυχημένο! Αυτό και επιχειρεί να προσφέρει μέσα από το νέο εστιατόριο του Tanpopo, μία αυθεντική ramen εμπειρία. Θα ξεκινήσει με ένα menu 12 προτάσεων, με τον chef να δημιουργεί το πιάτο μπροστά στα μάτια σας!

 

 

Για τον πρώτο μήνα, το εστιατόριο θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Παρασκευής, από τις 14:00 μέχρι τις 19:00 μ.μ. Οι μισές θέσεις θα είναι με κρατήσεις και οι άλλες first come, first served. Την αρχιτεκτονική και το design τα επιμελήθηκε η Trail Practice.

 

Tanpopo

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.