Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Rosalia έρχεται στη χώρα μας!

Η Rosalia έρχεται στη χώρα μας!

ROSALIA

Το μουσικό φαινόμενο από την Ισπανία που ακούει στο όνομα Rosalia ταξιδεύει για πρώτη φορά στη χώρα μας, για μία συναυλία στην Αθήνα!

 

Φανταστικά νέα! Μία από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της έρχεται στη χώρα μας. Είναι γεγονός η Rosalia, η super star από την Ισπανία που κατέκτησε τον κόσμο είναι έτοιμη για μία ακόμα στάση, αυτήν τη φορά στην πρωτεύουσα! Το project Release Athens θα συνεργαστεί με τον SNF Notos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με μία πολύ δυναμική παρουσία! Η κοινή διοργάνωση έχει ως στόχο να απογειώσει τη συναυλιακή εμπειρία στη χώρα! Το φεστιβάλ θα διαρκέσει 3 μέρες, 20, 21 και 23 Ιουνίου!

 

 

Η Rosalia θα είναι η πρώτη προσκεκλημένη στις 20 Ιουνίου! Η σπουδαία καλλιτέχνης κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 2018, ταράζοντας τους ήχους της σύγχρονης pop. Έχει καταφέρει να προσφέρει ένα κράμα flamenco, salsa, bachata, reggaeton, hip hop, pop kai Ρ&Β. Το δεύτερο της album, το Motomami αποθεώθηκε και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.

 

 

Πρόκειται να παρουσιαστεί σε όλα τα σημαντικά μουσικά festivals του πλανήτη, μετράει ήδη ένα πετυχημένο tour και έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για το ιδιαίτερο στυλ της, τη μουσική και την προσωπικότητά της. Έχει συνεργαστεί με The Weeknd, Billie Eilish,.Pharrell, J Balvin, Cardi B και Travis Scott. Πρόσφατα χάρισε και ένα εντυπωσιακό performance στο show του Louis Vuitton.

 

 

Η προπώληση για τα εισιτήρια ξεκινάει στις 10 Φεβρουαρίου στις 10 και οι τιμές θα ξεκινούν από 45 ευρώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.