Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Johnny Depp κέρδισε τη δίκη!

Ο Johnny Depp κέρδισε τη δίκη!

Depp

Οι ένορκοι αποφάσισαν υπέρ του Johnny Depp στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην του, Amber Heard.

 

Μία δίκη-thriller, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, έφτασε στο τέλος της. Το σώμα των ενόρκων, στην τρίτη του συνεδρίαση, αποφάσισε υπέρ του ηθοποιού Johnny Depp. Ο ίδιος κατάφερε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα να κερδίσει τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard. Μαζί με τη δικαίωση, που περίμενε χρόνια, ο ηθοποιός θα κερδίσει και 15 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην σύντροφό του. Δέκα εκατομμύρια για αποζημίωση και 5 εκατομμύρια για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Η Amber Heard έλαβε δύο εκατομμύρια δολάρια. Αμέσως μετά τη δίκη, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου.

 

“Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων, αλλά και των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν, άλλαξαν για πάντα. Όλα εν ριπή οφθαλμού. Μέσω των μέσων ενημέρωσης απαγγέλθηκαν ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες, οι οποίες προκάλεσαν έναν ατελείωτο καταιγισμό μίσους. Αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου… Και έξι χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μού έδωσε πίσω τη ζωή”, δήλωσε ο Johnny Depp.

 

 

“Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα είναι πέρα ​​από λόγια. Είμαι συντετριμμένη που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν αρκετό για να σταθώ απέναντι στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου”, δήλωσε η Amber Heard.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.