Home / Good Life  / Το ταξίδι στο Περού θα σου αλλάξει τη ζωή!

Το ταξίδι στο Περού θα σου αλλάξει τη ζωή!

Περού

Τα ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής, από τα ωραιότερα πράγματα. Μάλιστα κάποια μπορούν να σε επηρεάσουν πάρα πολύ, όπως αυτό που θα κάνεις στο Περού!

 

Οι προορισμοί στους οποίους ο τρόπος ζωής είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τον δυτικό, μπορούν να αλλάξουν πολύ την προσέγγισή σου για τη ζωή. Ένας από αυτούς είναι το Περού! Ένα ταξίδι ζωής, στη Λατινική Αμερική, που θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, οπότε θα χρειαστείτε και αρκετές μέρες. Ξεκινάμε με το πιο βασικό, το Μάτσου Πίτσου, την αρχαία πόλη των Ίνκας, που θα σας αφήσει άφωνους.

 

https://www.instagram.com/p/CsZlWu4pIJ1/

Θα το ανακαλύψετε κάνοντας πεζοπορία στο μονοπάτι τους, βλέποντας εκπληκτικά τοπία. Ένα ακόμα σημείο του Περού που θα σας μείνει αξέχαστο είναι το τροπικό δάσος του Αμαζονίου! Πέρα από τη Λίμα που είναι η πιο γνωστή πόλη, με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, μία ακόμα πόλη που είναι must visit είναι η Κούσκο. Εκεί κοντά θα ανακαλύψετε και την Ιερή Κοιλάδα, με πολλά γραφικά χωριά!

 

Η λίμνη Τιτικάκα είναι η μεγαλύτερη στη Νότια Αμερική και βρίσκεται σε πολύ μεγάλο υψόμετρο, οπότε δεν πρέπει να λείπει από το bucket list σου. Δοκιμάστε να κάνετε πεζοπορία στο φαράγγι Colca, το οποίο είναι από τα βαθύτερα στον κόσμο και sandboarding στην.Huacachina, μία όαση στην έρημο. Το Περού είναι μία από τις ιδανικότερες περιοχές για να βρεθείτε κοντά στη φύση. Να γεμίσετε με εμπειρίες που δεν ανταλάσσονται με τίποτα άλλο. 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.