Home / Fashion  / Το πρώτο phygital store στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Το πρώτο phygital store στην Ελλάδα είναι γεγονός!

phygital

Η Θεσσαλονίκη έχει την ευκαιρία να φιλοξενεί το πρώτο καινοτόμο και μοναδικό phygital store στην Ελλάδα, iToocan.

 

Εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο καινοτόμο και μοναδικό phygital store στην Ελλάδα! Πρόκειται για το κατάστημα iToocan, το οποίο αγκαλιάζει εκπληκτικά κάθε sportive ανάγκη των γυναικών, κάθε ηλικίας. Μία πρωτότυπη και καινοτόμα επιχείρηση, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε activewear και athleisure ρούχα. Ποια είναι, όμως, η επιπλέον ιδιαίτερη δυνατότητα που προσφέρει;

 

 

Μέσα στο μικρό, αλλά θαυματουργό κατάστημα, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν με τον πιο εύκολο, ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Μπορούν να βρουν εκατοντάδες κωδικούς ρούχων, διαλέγοντας από τα tablets που βρίσκονται στους τοίχους. Και η επιπλέον έκπληξη έρχεται στο γεγονός ότι οι πελάτες δε χρειάζεται να επισκεφτούν το δοκιμαστήριο, για να δοκιμάσουν το ρούχο. Μπορούν να δουν τον εαυτό τους να φοράει το ρούχο που επέλεξαν μέσα από τον ψηφιακό καθρέπτη! Έτσι, συνδυάζεται τέλεια το physical με το digital για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με το πρώτο phygital store! 

 

 

H ριζοσπαστική αυτή ιδέα ανήκει στην πολυτάλαντη ιδιοκτήτρια, σκηνοθέτρια και performing arts expert, Αθηνά Δράγκου. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός community, μιας κοινότητας που αγκαλιάζει τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας, απενοχοποιώντας το body shaming. Σύμφωνα με την Αθηνά Δράγκου, όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο.

 

 

Τα προϊόντα είναι από τη Βραζιλία, κατασκευασμένα από πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή 30, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

📞 2310 515340 

FB: itoocan.activewear

IG: _itoocan

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.