Home / Good Life  / Art & Culture  / Αυτό το σαββατοκύριακο οι δρόμοι οδηγούν στο Kapani Project!

Αυτό το σαββατοκύριακο οι δρόμοι οδηγούν στο Kapani Project!

Ένας από τους πιο ιστορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος να υποδεχτεί ένα από τα μεγαλύτερα events, το Kapani Project.

 

 

Αν βρεθείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πολύ πιθανό να περπατήσεις στο Καπάνι. Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες και ιστορικότερες αγορές της πόλης. Ποικίλες και έντονες μυρωδιές από τα καταστήματα, χαμόγελα από τους πωλητές και χρώματα από τα graffiti στους τοίχους σε παρασέρνουν στην ομορφιά του παλιού που παραμένει φρέσκο μέχρι και σήμερα. Εδώ και μερικά χρόνια η καθημερινότητα της αγοράς δίνει τη θέση της στη διασκέδαση και έτσι παίρνει ζωή το Kapani Project. Ένα festival που βυθίζεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σε κάνει να ανακαλύψεις διάφορες πτυχές της.

 

 

Το πρωί η στοά γεμάτη τρόφιμα και το βράδυ χοροί, κόσμος, djs, live acts και τύμπανα στήνουν διήμερη γιορτή για το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου! Η είσοδος είναι δωρεάν, η τέχνη βρίσκεται στο επίκεντρο και οι πολίτες είναι οι πρωταγωνιστές. Το line up είναι πλούσιο, ανανεωμένο και σε περιμένει να χορέψεις μέχρι τα ξημερώματα! Terrõne, Tiny Jackal, Transparent Man, Yiname the band, Lobo, Bailemos, Koki, είναι μερικά από τα φετινά ονόματα!

 

Με moto τη λέξη “συνέχεια”, το Kapani Project έρχεται για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε μοναδικές στιγμές μέσα στο αστικό περιβάλλον, στις 1 και 2 Οκτωβρίου! Δείτε όλες τις πληροφορίες και το line up εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.