Home / Beauty  / Τα πιο elegant μανικιούρ για κοντά νύχια

Τα πιο elegant μανικιούρ για κοντά νύχια

elegant μανικιούρ

Σας αρέσουν περισσότερο τα κοντά νύχια; Τότε αυτά τα elegant μανικιούρ είναι για εσάς! Είστε έτοιμες για το επόμενο nail ραντεβού σας;

 

Τα τελευταία χρόνια τα κοντά νύχια έχουν γίνει συνώνυμο της κομψότητας και του μινιμαλισμού. Αν αναζητείτε το επόμενο nail look σας, τότε σας έχουμε τα πιο elegant μανικιούρ. Τα short nails ταιριάζουν στο trend της ήσυχης πολυτέλειας και του clean girl aesthetic. Επώνυμες και fashion influencers, όπως η Leoni Hanne, η Margot Robbie και η Sofia Richie Grainge, είναι fan τους και μας δείχνουν το πόσο κομψή επιλογή αποτελούν. Όπως συμβαίνει και σε κάθε μήκος νυχιών, έτσι και τώρα, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα άκρα σας καθαρά, υγιή και δυνατά. Τα serums και τα oils θα κάνουν τη διαφορά!

 

Ωστόσο, στα κοντά νύχια θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις παρανυχίδες! Ο nail artist σας θα σας δώσει όλες τις συμβουλές για να τα περιποιηθείτε σωστά και μετά το ραντεβού σας. Εμείς σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα και πιο elegant μανικιούρ για κοντά νύχια, για να έχετε το inspo που επιθυμείτε. Δοκιμάστε French manicure -χρωματιστό ή basic- , natural tones, καθώς και τα hottest χρώματα της φετινής σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.