Home / Good Life  / Art & Culture  / Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Εφηβικών θεατρικών ομάδων επιστρέφει!

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Εφηβικών θεατρικών ομάδων επιστρέφει!

Φεστιβάλ Εφηβικών θεατρικών ομάδων

Το U_TH Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ Εφηβικών θεατρικών ομάδων, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη!

 

Από τις 22-28 Απριλίου θα λάβει χώρα στο Θέατρο Αυλαία και στην αποθήκη ‘Δ στο λιμάνι το U_TH Festival. Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Εφηβικών θεατρικών ομάδων θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία θεάτρου αντίqρηση. Πρόκειται για έναν μοναδικό θεσμό που έχει δώσει την ευκαιρία σε 40 εφηβικές θεατρικές ομάδες και 650 νέους ηλικίας 12-17 ετών να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Μέσα από το φεστιβάλ δημιουργείται μία πλατφόρμα ελεύθερης έκφρασης, διαμορφώνεται μια δυναμική πολιτισμική κοινότητα και ενισχύεται ο διάλογος μεταξύ νέων καλλιτεχνών. Τις παραστάσεις του U_TH FESTIVAL έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από.10.000 θεατές, γεγονός που καθιστά το Φεστιβάλ ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης.

Photo: Lefteris Tsinaris

Την τρίτη χρονιά του το φεστιβάλ επιστρέφει με 17 ομάδες και πάνω από 200 έφηβους. Ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα που περιλαμβάνει παραστάσεις κλασικών και σύγχρονων έργων του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέα έργα που έχουν δημιουργηθεί από τα σχήματα που συμμετέχουν και μία σειρά από παράλληλες δράσεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τους εφήβους σήμερα. Οι παράλληλες δράσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο. Εισιτήρια για τις παραστάσεις θα βρείτε στο more.com και το πρόγραμμα μέσα από τα social media του φεστιβάλ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.