Home / Good Life  / Ο Charles Leclerc δημιουργεί το δικό του παγωτό!

Ο Charles Leclerc δημιουργεί το δικό του παγωτό!

Charles Leclerc
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari συνδυάζει τους αγώνες της Formula 1 με το παγωτό! Ο Charles Leclerc, ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται για την κορυφαία ομάδα της Formula 1, δημιουργεί το δικό του brand με παγωτά, με την ονομασία LEC.

 

Σύμφωνα με τον Leclerc, το παγωτό είναι η ένοχη απόλαυσή του. Ενώ η δουλειά του είναι να παραμένει στην καλύτερη δυνατή φόρμα.για τους αγώνες, ο οδηγός της Scuderia Ferrari θέλει να απολαμβάνει το αγαπημένο του γλυκό, δίχως τύψεις. Για αυτό, δημιούργησε τη LEC. Η LEC περιλαμβάνει μία σειρά από διαφορετικές γεύσεις παγωτών, με χαμηλές θερμίδες,.οι οποίες, σύμφωνα με τον Leclerc, δε στερούνται γεύσης!

 

 

Το όνειρο του Charles Leclerc ήρθε στη ζωή σε πέντε υπέροχες γεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των “VANILLOVE”, “SALTY CARAMMMEL”, “SWIRLY PISTACHI-OH!”, “PANUT CARAMEL TANGO” και “CHOCOLATE CRUNCH”. CHOCOLATE CRUNCH”.

 

LEC

 

Το brand βασίζεται στο σύνθημα “Why Resist?”- “Γιατί να αντισταθείς;”, επιτρέποντας στους καταναλωτές του να κακομαθαίνουν τον εαυτό τους με νόστιμες λιχουδιές, ενώ προσέχουν τη διατροφή τους. Το νέο επιδόρπιο συνδυάζει παγωτό και gelato, ενώ οι θερμίδες του κυμαίνονται από 335 έως 399 θερμίδες ανά συσκευασία.

 

Η LEC πρόκειται να λανσαριστεί πρώτα στην Ιταλία και έπειτα σε όλο τον κόσμο. Η LEC πρόκειται να λανσαριστεί πρώτα στην Ιταλία και έπειτα σε όλο τον κόσμο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada