Home / Beauty  / Τα eye patches με ρετινόλη θα αναζωογονήσουν το βλέμμα σου!

Τα eye patches με ρετινόλη θα αναζωογονήσουν το βλέμμα σου!

Αν έχεις κουρασμένο βλέμμα τότε τα eye patches με ρετινόλη είναι αυτά που θα σου χαρίσουν τη χαμένη σου λάμψη!

 

Η δημοφιλία των eye patches μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Πλέον, οι μικρές και θαυματουργές μάσκες έχουν γίνει βασικό βήμα της skin care ρουτίνας μας. Μάλιστα, έχουν γίνει και ένα από τα πρωινά “αξεσουάρ”, καθώς βλέπουμε πολλές από εμάς να κυκλοφορούν με αυτά το πρωί. Κερδίζοντας έδαφος συνεχώς στη βιομηχανία της μόδας, οι δημιουργοί τους αρχίζουν να τα εξελίσσουν και να βρίσκουν νέους τρόπος για να τα κάνουν πιο αποτελεσματικά. Μέχρι στιγμής αυτά που έχουν φέρει “επανάσταση” είναι τα eye patches με ρετινόλη!

Για ποιο λόγο τα έχουμε ξεχωρίσει; Η ρετινόλη είναι από τα νούμερο ένα αντιγηραντικά συστατικά. Έχει την ικανότητα να διεισδύει στην επιδερμίδα και να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Βελτιώνει τυχόν ανομοιομορφίες στα χρώματα του δέρματος και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Φυσικά προλαβαίνει και τη δημιουργία νέων! Σκοπός των συγκεκριμένων eye patches είναι να αναπλάσουν το δέρμα κάτω από τα μάτια και να του χαρίσουν τη χαμένη λάμψη του.

 

Εφαρμόστε τα περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Κρατήστε τα κάτω από την περιοχή των ματιών 30 λεπτά και έπειτα εφαρμόστε μία κρέμα ματιών ή ένα eye serum
Retinol eye patches with retinol- Youth Lab

eye patches με ρετινόλη

Vital perfection uplifting and firming express eye mask- Shiseido

 

Retinol eye lift patches- Peace out

eye patches με ρετινόλη

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.