Home / Beauty  / Η Charlotte Tilbury κυκλοφορεί τα πρώτα της αρώματα

Η Charlotte Tilbury κυκλοφορεί τα πρώτα της αρώματα

Charlotte Tilbury
Τα νέα αρώματα της Charlotte Tilbury στοχεύουν στη χαλάρωση και στην ευεξία του σώματος.

 

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε ολοένα και περισσότερα beauty brands να συνδέουν τα cosmetics με την ψυχική υγεία. Πιο πρόσφατα, η Rare Beauty κυκλοφόρησε την πρώτη της body care συλλογή. Ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς βρισκόταν ένα gel αρωματοθεραπείας -με καταπραϋντικό άρωμα μέντας και λεβάντας- που χαλαρώνει το σώμα και ανανεώνει τις αισθήσεις. Η body care συλλογή της Rare Beauty επικεντρώθηκε στη σημασία του self care, με αναζωογονητικά αρώματα,.τα οποία στοχεύουν να μας βοηθήσουν να αισθανθούμε “καλά μέσα στο δικό μας σώμᔨ.  Charlotte Tilbury 

 

 Charlotte Tilbury

 

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Charlotte Tilbury αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία σειρά έξι αρωμάτων,.τα οποία θα βελτιώνουν τη διάθεση των beauty addicts, όπως συμβαίνει με το μακιγιάζ και το skincare. Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε και η ίδια, από πολύ μικρή γνώριζε για τα οφέλη της αρωματοθεραπείας.

 

Οι γονείς μου καταλάβαιναν τη δύναμη της αρωματοθεραπείας και της αρωματολογίας και πάντα ήξερα.ότι οι μυρωδιές μπορούν να δράσουν στις ορμόνες, ότι μπορούσαν να ηρεμήσουν τους ανθρώπους. Έχοντας αναμείξει διάφορα έλαια και φορώντας τα δικά μου αρώματα για 30 χρόνια, ήξερα επίσης πώς ένα άρωμα μπορούσε να σε ταξιδέψει στον χρόνο”, ανέφερε σχετικά η Charlotte Tilbury.

 

Η νέα σειρά δεν περιλαμβάνει απλώς αρώματα, αλλά εισάγει το brand στην εποχή των Neuroscents.

 

Τα Neuroscents είναι μια ταχέως εξελισσόμενη κατηγορία αρωμάτων, που δημιουργούνται με μια οσφρητική νότα ή νότες, για να προκαλούν συναισθηματικές αποκρίσεις, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό χαρτογράφησης εγκεφαλικών κυμάτων και ερευνών καταναλωτών. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν ισχυρά οφέλη ευεξίας, όπως η τόνωση της ενέργειας και η ανακούφιση από το στρες. Η θετική επίδραση που έχουν αυτά τα αρώματα στην ψυχική υγεία και ευεξία οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται τα αρώματα όταν τα εισπνέουμε.

 

Στην πραγματικότητα, τα Neuroscents αποτελούν μία ανανεωμένη έκδοση της αρωματοθεραπείας και των αιθέριων ελαίων, στοχεύοντας στη δύναμη των αρωμάτων να βελτιώσουν τη διάθεσής μας και να μας χαλαρώσουν. χαλαρώσουν

 

Neuroscents

 

Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει συνολικά έξι αρώματα -τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 24 Απριλίου.ανάμεσά τους τα: Love Frequency, More Sex, Cosmic Power, Magic Energy, Calm Bliss και Joyphoria. και Joyphoria. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada