Home / Good Life  / Τα χιονοδρομικά κέντρα που θα σου φτιάξουν το σαββατοκύριακο!

Τα χιονοδρομικά κέντρα που θα σου φτιάξουν το σαββατοκύριακο!

χιονοδρομικά κέντρα

Μερικά από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, που αξίζει να επισκεφτείς αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Let it snow! Έχοντας συνδέσει τις διακοπές και τον τουρισμό της χώρας μας μόνο με τα νησιά και τις υπέροχες παραλίες, ξεχνάμε πολλές φορές ένα άλλο είδος τουρισμού. Τον χειμερινό τουρισμό, που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ραγδαία, με όλο και περισσότερους Έλληνες να γίνονται λάτρεις του ski. Η χώρα μας διαθέτει καταπληκτικά χιονοδρομικά κέντρα, τα οποία αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να περάσεις το σαββατοκύριακό σου αυτήν την περίοδο. Τίποτα καλύτερο από μία διασκεδαστική εκδρομή στη φύση, που θα σε αναζωογονήσει, χαρίζοντας σού υπέροχες στιγμές.

 

Αν, λοιπόν, θες να απολαύσεις τα λευκά τοπία της χώρας, αυτά τα χιονοδρομικά κέντρα αξίζουν την προσοχή σου. Ντύσε στα άσπρα το σαββατοκύριακό σου και aim to the top!

 

Παρνασσός

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα. Διαθέτει 23 χιονοδρομικές πίστες, τόσο για αρχάριους, όσο και για τους πολύ εξοικειωμένους με τα χειμερινά sports. Περιλαμβάνει και πολλούς χώρους εστίασης και αναψυχής.

 

 

Πήλιο

Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της χώρας φιλοξενείται το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, το οποίο παρέχει πολλές δυνατότητες, ανέσεις και απολαύσεις στους επισκέπτες.

 

https://www.instagram.com/p/CJ6jwIohEpW/

 

Σέλι

Το πιο παλιό χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα, ένα από τα πιο οργανωμένα και πιο πολυσύχναστα. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι για μία εκπληκτική εξόρμηση στα χιόνια.

 

 

Βασιλίτσα

Η ποιότητα του χιονιού στη Βασιλίτσα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Επαγγελματικές πίστες ski, πανέμορφα φυσικά τοπία και άρτια εξυπηρέτηση το καθιστούν winter must!

 

 

Ελατοχώρι

Πίστες για ski, snowboard και έλκηθρο. Το πολύ οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου προσφέρει και μοναδική θέα στον Όλυμπο.

 

 

3-5 Πηγάδια

Πίστες για κάθε βαθμό δυσκολίας στο δημοφιλές χιονοδρομικό της Νάουσας. Σύγχρονο, προσεγμένο και με πολλές παροχές για τους επισκέπτες.

 

 

Καϊμακτσαλάν

Ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, με το μεγαλύτερο υψόμετρο και άριστη ποιότητα χιονιού. Ποικίλες πίστες, πολυσύχναστοι χώροι αναψυχής και cozy ατμόσφαιρα. Μάλιστα, εδώ μπορείς να δοκιμάσεις και τη μοναδική εμπειρία του να νυχτερινού ski.

 

https://www.instagram.com/p/CXqWDQqskFo/

 

Καλάβρυτα

Το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο της χώρας μας, με 13 πίστες. Πέρα από τις παροχές του, προσφέρει τη δυνατότητα βόλτας σε χιονισμένα δάση και το μεγαλύτερο Snowpark.

 

 

Φαλακρό Δράμας

Εδώ θα βρεις 21 διαφορετικές πίστες για κάθε επίπεδο, σαλέ, εστιατόρια και καταπληκτική θέα σε πολλά φυσικά τοπία γύρω από τη Δράμα.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.