Home / Fashion  / Οι moon boots είναι το it παπούτσι του χειμώνα

Οι moon boots είναι το it παπούτσι του χειμώνα

Celebrities και fashion influencers μάς δείχνουν το it παπούτσι του φετινού χειμώνα, το οποίο ακούει στο όνομα moon boots.

 

Τα χιονοδρομικά κέντρα έχουν γίνει τα πιο περιζήτητα μέρη αυτής της περιόδου. Επώνυμοι και μη σπεύδουν να τα επισκεφτούν και να απολαύσουν τα ονειρεμένα λευκά τοπία, κάνοντας χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες. Μέσα από τα insta posts και stories βλέπουμε πολλά fashion girls να διαλέγουν και να απογειώνουν το it παπούτσι του χειμώνα, είτε είναι στα χιόνια, είτε όχι. Οι moon boots κάνουν τον χειμώνα μας cozy, fun και chic.

 

Ξεχάστε τις ugg, οι après ski μπότες είναι το big thing της περιόδου. Φιγουράρουν σε fashion shows μεγάλων οίκων, όπως της Chanel. Φοριούνται υπέροχα με casual φόρμες, κολάν, leather παντελόνια, ακόμα και με jeans. Τα αγαπημένα σας πουλόβερ, τα bombers και τα statement coats σας θα ταιριάξουν τέλεια με τις μπότες και θα σας βοηθήσουν να έχετε το απόλυτο χειμωνιάτικο outfit. Φέτος, τα it girls αναδεικνύουν ότι οι moon boots φοριούνται, είτε υπάρχουν χιόνια, είτε όχι. Πλέον, είναι trend να τις συνδυάζουμε ακόμα και σε καθημερινές μας βόλτες.

 

Δείτε πώς συνδυάστηκαν σε αυτά τα looks και αντλείστε έμπνευση.

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CXwPBZTKdgM/

 

 

All photos source Instagram

 

Δείτε μερικά σχέδια που σας προτείνουμε.

 

Moon boots σε κόκκινο.

 

Fendi boots.

 

Moon μπότες σε μαύρο.

moon boots

 

Snow boots σε λευκό με καφέ λεπτομέρειες.

moon boots

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.