Home / Cozyhome  / Ξενοδοχεία για μοναδικές στιγμές χειμερινού cocooning!

Ξενοδοχεία για μοναδικές στιγμές χειμερινού cocooning!

Aυτά τα ξενοδοχεία ανήκουν στον όμιλο Design Hotels™ και μας προσκαλούν σε μοναδικές στιγμές χειμερινού cocooning στους cozy χώρους τους. 

 

Λατρεύουμε τους χειμερινούς προορισμούς και αναζητούμε τους πιο ξεχωριστούς! Αυτήν τη φορά ξεχωρίσαμε 8+1  ξενοδοχεία, όπου η διαμονή μετατρέπεται σε μια once in a lifetime εμπειρία!

 

Cervo Mountain Resort, Zermatt, Switzerland

Αν θέλετε να απολαύσετε μια νέα διάσταση του αλπικού lifestyle, το Cervo Mountain Resort είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο.

Με 3 διαφορετικούς τύπους διαμονής, “The Huntsman”, “The Nomad” και “The Alpinist” και με cozy χώρους, όπου επικρατούν οι ξύλινες επιφάνειες, οι ζεστές αποχρώσεις και τα φυσικά υλικά, θα βιώσετε μια μοναδική χειμερινή εμπειρία, σε συνδυασμό με θεραπείες που αναγεννούν σώμα και πνεύμα.

 

 

Hotel Spedition Thun, Thun, Switzerland

Ένα ξενοδοχείο που αποτίνει φόρο τιμής στον 19ο αιώνα, διατηρώντας ακόμα τα 120 ετών ξύλινα δοκάρια του αρχικού κτίσματος.

Γήινοι τόνοι σε συνδυασμό με ζεστά βαμβακερά και λινά υφάσματα δημιουργούν ένα χουχουλιάρικο σκηνικό, που διατηρεί παράλληλα την αστική του ταυτότητα.

 

 

Hotel Kitzhof Mountain Design Resort, Kitzbühel, Austria

Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές, τυρολέζικες αγροτικές κατοικίες, αυτό το κομψό “καταφύγιο” συνδυάζει την αγάπη για τη φύση με το υψηλό design.

Kάθε του δωμάτιο είναι ενδεικτικό της αυθεντικότητας που αποπνέει, με κατασκευές από ντόπιους τεχνίτες. Ξύλινες επενδύσεις, δέρμα και γούνα, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα παραπέμπουν στην αληθινή βουνίσια εμπειρία.

 

 

L’Ovella Negra Mountain Lodge, Andorra

Σε μία από τις πιο καλά κρυμμένες κοιλάδες της Ευρώπης, θα βρείτε αυτόν τον υπέροχο παραδοσιακό ξενώνα, με τα ξύλινα πορτόφυλλα και τους πέτρινους τοίχους, όπου η φιλοξενία και η ζωή στο βουνό αποκτούν νέο νόημα.

Το σκούρο ξύλο αποτελεί τον ιδανικό καμβά για την ανάδειξη design αντικειμένων, όπως τα χάλκινα κηροπήγια, οι δερμάτινες πολυθρόνες και οι βελούδινοι καναπέδες. Το τζάκι αποτελεί τη ζεστή “καρδιά” αυτής της ορεινής κατοικίας, που σας καλωσορίζει σε μία ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

Rooms Hotel Kokhta, Bakuriani, Georgia

Ένα χειμερινό resort, που κλέβει τις εντυπώσεις με τον σύγχρονο χαρακτήρα του, θα βρείτε στην ορεινή Γεωργία. Υλικά του εξωτερικού τοπίου βρίσκουν τη θέση τους εντός του ιδιαίτερου αυτού ξενοδοχείου, που βρίθει από φουτουριστικά στοιχεία με εμφανείς αναφορές στο σοβιετικό παρελθόν.

Σε κάθε γωνιά κυριαρχεί η γεωργιανή παράδοση και κληρονομιά, ενώ τα φυσικά υλικά και η παστέλ παλέτα στους εσωτερικούς χώρους συνυπάρχουν με γλυπτά και άλλα έργα τέχνης.

 

 

 

Scribner’s Catskill Lodge, Hunter Mountain, USA

Τοποθετημένο στην αμερικανική οροσειρά Catskill αυτό το ήσυχο και πολυτελές “καταφύγιο”, με την ιδιαίτερη εναλλαγή σκουρόχρωμων και λευκών επιφανειών στο εσωτερικό του, καλωσορίζει τους επισκέπτες στα 38 άνετα δωμάτιά του.

Πατώματα από σκούρο ξύλο σφενδάμου, vintage χαλιά, τζάκια και custom made έπιπλα διαμορφώνουν το πιο ζεστό σκηνικό. Η θέα στο βουνό “κόβει την ανάσα” και όταν χιονίζει… Η εμπειρία πλάι στο εξωτερικό τζάκι είναι απλά μοναδική!

 

 

 

Rooms Hotel Tbilisi, Georgia

Στην περιοχή Vera της Γεωργίας, όπου κυριαρχούν ο πολιτισμός και η διανόηση, το ξενοδοχείο αυτό πρεσβεύει τη νέα γενιά των Γεωργιανών designers, oι οποίοι γνωρίζουν καλά να “παντρεύουν” το παλιό με το σύγχρονο.

Ταπετσαρίες με μοτίβα και ξύλινα πατώματα φέρνουν κάτι από τη Νέα Υόρκη του ’30, ενώ στο εστιατόριο μπορεί κανείς να γευματίσει απολαμβάνοντας την παριζιάνικη γοητεία.

 

 

The George, Hamburg

Θυμίζει πολύ έντονα λονδρέζικη λέσχη αν και βρίσκεται στο Αμβούργο. Στυλάτα αρχιτεκτονικά στοιχεία και διαχρονικό glamour είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ιδιαίτερου ξενοδοχείου.

Ζεστές αποχρώσεις στα δωμάτια, stylish φωτιστικά και ταπετσαρίες με διαφορετικά μοτίβα σε κάθε χώρο, διαμορφώνουν ένα british cozy περιβαλλον.

 

 

Ion Adventure Hotel, Iceland

Εκεί που η φωτιά συναντά τον πάγο, το “περιπετειώδες” αυτό ξενοδοχείο σε καλεί να εξερευνήσεις την πανέμορφη Ισλανδία.

Βασικά χαρακτηριστικά του, τα καινοτόμα υλικά και οι βιώσιμες πρακτικές, όπως οι καρέκλες από ανακυκλώσιμα υλικά, τα οργανικά λινά, αλλά και τα ειδικά συστήματα για τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση νερού. H ethical πλευρά της φιλοξενίας βρίσκεται μέσα στο πιο όμορφο χιονισμένο τοπίο.  

 

 

www.designhotels.com

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath