Home / Beauty  / Τα μυστικά για ένα πετυχημένο αδιάβροχο μακιγιάζ

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο αδιάβροχο μακιγιάζ

αδιάβροχο μακιγιάζ

Το αδιάβροχο μακιγιάζ  είναι μία δύσκολη υπόθεση, που αν δεν την προσέξουμε θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.

 

Για κάποιες κοπέλες το αδιάβροχο μακιγιάζ  είναι strict out of the table, αλλά υπάρχουν πολλές που διατηρούν αυτή τη συνήθεια και εκεί. Beach ή pool parties διαδέχονται το ένα το άλλο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και αποτελούν αφορμή για glamorous summer looks. Έχοντας επιλέξει το μαγιό και το beachwear μας, έρχεται η στιγμή να δούμε το πώς θα δημιουργήσουμε το make up μας. Αποτελεί, σίγουρα, πρόκληση και πρέπει να γίνει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, για να μην προβεί “καταστροφικό”.

 

Τα αδιάβροχα προϊόντα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας για αυτήν τη δύσκολη καλοκαιρινή αποστολή. Πριν δούμε τη λίστα με τα beauty products κρατήστε σημειώσεις με κάποιες βασικές και χρήσιμες συμβουλές. Αντηλιακό for sure, ελαφρύ foundation, matte bronzer και ρουζ σε ελαφρύ τόνο! Να έχετε προετοιμάσει καλά το δέρμα σας από πριν- ενυδατική και serum-ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατό καλύτερα το αδιάβροχο μακιγιάζ σας στην παραλία ή την πισίνα.

 
Με αυτά τα προϊόντα δε θα ανησυχείτε για τις εμφανίσεις σας στα parties του καλοκαιριού!

 

Highlighter

Fenty Beauty

 

Lip stint

Clarins

 

Fix and stay spray

MAC Cosmetics

 

Μάσκαρα

Kiko Milano

 

Foundation
αδιάβροχο μακιγιάζ

Seventeen

 

Bronzer

Dior

 

Ρουζ
αδιάβροχο μακιγιάζ

Armani Beauty

 

Κεντρική φώτο: Emili Sindlev/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.