Home / Beauty  / Τα dry oils θα δώσουν στα μαλλιά σου τη χαμένη λάμψη τους!

Τα dry oils θα δώσουν στα μαλλιά σου τη χαμένη λάμψη τους!

dry oils

Ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση! Μετά το αντηλιακό, τα dry oils είναι και αυτά must για την καλοκαιρινή φροντίδα των μαλλιών σου!

 

Η θάλασσα και ο ήλιος φθείρουν τα μαλλιά μας. Το αντηλιακό μαλλιών είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να εφαρμόζουμε, αλλά όχι το μόνο. Για μία σωστή ρουτίνα περιποίησης χρειάζεστε dry oils που θα χαρίσουν στα μαλλιά σας τη λάμψη που μπορεί να χάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Τα λαδάκια μαλλιών θα “αναστήσουν” την τρίχα και θα αντιμετωπίσουν την ξηρότητα. Πολλές διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν λόγω της λιπαρής σύνθεσης τους, αλλά δεν πρέπει να σας φοβίζουν. Δεν πρόκειται να κάνουν τα μαλλιά σας λιπαρά, μόνο να τα βοηθήσουν! Αν έχετε πιο λιπαρά μαλλιά, μπορείτε να το εφαρμόσετε πριν το λούσιμο όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα για μεγαλύτερη σιγουριά. Ωστόσο, αν έχετε αρκετά ξηρά μαλλιά θα πρέπει να το εφαρμόσετε σε στεγνά μαλλιά.

 

Με λίγες σταγόνες από τη μέση και κάτω θα δώσουν λάμψη που θα εντυπωσιάσει! Υιοθετήστε τα dry oils στη hair care ρουτίνα σας όλο τον χρόνο! Αυτά είναι τα beauty products που σας προτείνουμε!

 

Redken All soft oil

attica

 

L’ Oreal Elvive Extraordinary oil 

attica

 

Kerastase elixir ultime original έλαιο
dry oils

attica

 

Moroccanoil treatment light

Sephora

 

Gisou Honey Infused oil

Sephora

 

Seasonly every season oil
dry oils

Sephora

 

Κεντρική φώτο: matildadjerf/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.