Home / Beauty  / Τα πορτοκαλί νύχια είναι η πιο τέλεια καλοκαιρινή ιδέα!

Τα πορτοκαλί νύχια είναι η πιο τέλεια καλοκαιρινή ιδέα!

πορτοκαλί νύχια

Η αναζήτηση του τέλειου μανικιούρ είναι δύσκολη υπόθεση! Εμείς προτείνουμε πορτοκαλί νύχια για να ταιριάξετε με το vibe του καλοκαιριού!

 

Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να βγούμε από το comfort zone μας και να τολμήσουμε κάτι ιδιαίτερο, είτε στο στυλ μας, είτε στα μαλλιά, είτε στα νύχια μας. Ποιο είναι, όμως, εκείνο το χρώμα που θα μας θυμίζει πάντα καλοκαίρι; Που θα ταιριάξει τέλεια με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα και θα μας θυμίζει καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα; Τα πορτοκαλί νύχια για μανικιούρ είναι μία επιλογή που προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε! Αποτελεί ένα χρώμα που θα ταιριάξει τέλεια με ότι στυλ ή μαγιό και να επιλέξετε!

 

Θα αναδείξει τα κροσέ και τα λινά του quiet luxury trend, τα floral ή εμπριμέ μαγιό σας, καθώς και τα sexy crop tops και denim items της Y2K τάσης. Δοκιμάστε πορτοκαλί νύχια με λουλούδια, με ιδιαίτερα prints, με neon αποχρώσεις, με French manicure ή με graphic designs. Με όποιον τρόπο και αν επιλέξετε να αναδείξετε τα πορτοκαλί νύχια το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

 

Συγκεντρώσαμε μερικά nail looks για να εμπνευστείτε και να δώσετε χρώμα στα νύχια σας λίγο πριν τις διακοπές!

 

https://www.instagram.com/p/CrIz4FCM0zG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7506b3a0-75a6-4aa1-a92e-6bcbb6d927f1

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φώτο: heluviee/Instagram All photos source Instagram Κεντρική φώτο: heluviee/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.