Home / Wellness  / Mind  / Πώς να κρατήσω την αισιοδοξία μου το 2022

Πώς να κρατήσω την αισιοδοξία μου το 2022

Νιώθεις πως τίποτα δεν έχει νόημα ή ότι όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο; Προσπάθησε να μη χάσεις την αισιοδοξία σου!

 

Αισιοδοξία. Μία λέξη που γι άλλους είναι δεδομένη και γι άλλους κατόρθωμα. Σίγουρα είναι δύσκολο να παραμείνουμε αισιόδοξοι και θετικοί, λόγω των εξελίξεων, αλλά άμα ψάξουμε θα βρούμε πολλά καλά που συμβαίνουν στη ζωή μας, τα οποία θεωρούμε δεδομένα. Δε θα κερδίσουμε κάτι αν γίνουμε μίζεροι και αρνητικοί με τα πάντα. Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη αλλά είναι και ωραία και γι αυτό αξίζει να χαμογελάμε.

 

 

Με ποια βήματα θα μπορέσουμε να μείνουμε positive; Οργανώνουμε το καθημερινό πρόγραμμα του έτους και θέτουμε προτεραιότητες. Δε ξεχνάμε τον εαυτό μας. Κάνουμε έναν πρόχειρο απολογισμό για να έχουμε στη ζωή μας ότι πραγματικά μας ευχαριστεί και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Σε αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτά τα πράγματα αξίζει να δώσουμε την προσοχή μας.

Αναζητούμε ένα δημιουργικό χόμπι, ετοιμάζουμε ένα ταξίδι και θέτουμε στόχους που θα μας κάνουν ευτυχισμένους. Ότι και αν συμβαίνει ή μας συμβαίνει θα περάσει και θα έρθουν ομορφότερες μέρες. Ηρεμούμε, επενδύουμε σε εμάς και δεν σταματάμε να ελπίζουμε.

 

Positive vibes for positive life!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.