Home / Fashion  / Ο Versace άνοιξε νέο κατάστημα στο Παρίσι

Ο Versace άνοιξε νέο κατάστημα στο Παρίσι

Τα εγκαίνια ενός δεύτερου καταστήματος, στην οδό Saint Honoré του Παρισιού, ανακοίνωσε ο παγκοσμίας φήμης οίκος μόδας, Versace.

 

 

To εντυπωσιακό κατάστημα χτίστηκε σε μήκος 450 τ.μ. και αποτελείται από τρείς ορόφους. Βρίσκεται στην καρδιά ενός από τους πιο κορυφαίους και πολυτελής εμπορικούς δρόμους του κόσμου, τον Saint Honoré. Το σχέδιο του κτηρίου υλοποιήθηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Gwenael Nicolas. Ο ίδιος κατάφερε να αποτυπώσει, μέσα από το έργο του, την ταυτότητα και τη δημιουργικότητα του οίκου, στο νέο του κατάστημα του οίκου.

 

Πρόκειται για ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό στολίδι. Κομψοί τοίχοι με ουδέτερα χρώματα, λευκά και γκρι μαρμάρινα δάπεδα, χρυσές, μεταλλικές κατασκευές και πολυέλαιοι σε στυλ μπαρόκ, συνθέτουν ένα μαγικό αποτέλεσμα. Τόσο το σχέδιο, όσο και η ιστορική, πλέον, τοποθεσία δημιούργησαν ένα κατάστημα που πρεσβεύει τον οίκο και είναι κατάλληλο για την ανάδειξη των ρούχων του.

 

 

“Είναι μια τόσο συναρπαστική στιγμή για να ανοίξει ένα νέο κατάστημα στο Παρίσι, την καρδιά της Ευρώπης και την πρωτεύουσα της μόδας. Είμαστε πίσω στην οδό Saint Honoré μετά από πολύ καιρό, ανοίγοντας μια δεύτερη μπουτίκ στην πόλη της αγάπης. Θαυμάζω το Παρίσι για την πλούσια ιστορία του και για την ομορφιά, που μόνο μια πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας μπορεί να καυχηθεί”, δηλώνει η Donatella Versace.

 

www.versace.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.