Home / Fashion  / Η μικρότερη τσάντα Louis Vuitton έκανε την εμφάνιση της!

Η μικρότερη τσάντα Louis Vuitton έκανε την εμφάνιση της!

newbag_louisvuitton
Ο διάσημος οίκος λάνσαρε μια X-Small έκδοση της iconic τσάντας του.

 

 

Ο Virgl Abloh σχεδίασε μια σειρά από τις εμβληματικές τσάντες Louis Vuitton, στη μικρότερη έκδοση τους. Τα συγκεκριμένα κομμάτια είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και μεταφορά προσωπικών και αναγκαίων ειδών. Οι τσάντες είναι στολισμένες με τους χαρακτήρες “Zoooom With Friends“, τους οποίους εμφάνισε ο Virgil στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

 

 

Πρόκειται για τις διαχρονικές τσάντες  “Keepall” και “Steamer” διακοσμημένες και οι δύο με το μονόγραμμα Macassar της Louis Vuitton. Εξοπλισμένες με λαβές, μπορούν ή να κρατιούνται στο χέρι ή να φοριούνται cross-body. H “Keepall” σχεδιάστηκε και σε μαύρο και σε ασπρόμαυρο σχέδιο, με κεντημένο το μονόγραμμα του οίκου σε πορτοκαλί χρώμα. Οι χαρακτήρες του σχεδιαστή από τη σειρά “Zoooom With Friends”, προσθέτουν έναν παιχνιδιάρικο και πιο μοντέρνο χαρακτήρα στα κλασσικά σχέδια.

 

 

Ανακαλύψτε τις νέες τσάντες του διάσιμου οίκου συλλογή εδώ. 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.