Home / Fashion  / Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν! Τι θα βάλουμε στη wish list μας;

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν! Τι θα βάλουμε στη wish list μας;

καλοκαιρινές εκπτώσεις

Η καλύτερη ευκαιρία για να ενισχύσεις τη summer γκαρνταρόμπα σου είναι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις! Δες τι μπορείς να βάλεις στο καλάθι σου!

 

Ανυπομονούσαμε για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτές κατέφτασαν επιτέλους! Αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσουμε items που θέλαμε εδώ και καιρό ή να επενδύσουμε σε essentials. Πολλές από εμάς βλέπουν τα sales και ως την ιδανική ευκαιρία για να αγοράσουν κομμάτια για τη φθινοπωρινή σεζόν, καθώς οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες. Προσπάθησε να κάνεις το καλάθι σου με μια προσεκτική ματιά και να επιλέξεις κομμάτια κλειδιά που θα ταιριάξουν σε διάφορες περιστάσεις.

 

Ένα μαγιό, το it item της σεζόν, ένα maxi αέρινο φόρεμα και ένα baggy jean που δε θα φορεθούν μόνο το καλοκαίρι. Mules ή sneakers που είναι must have κάθε καλοκαίρι! Φυσικά από τη λίστα σου δεν πρέπει να λείπουν και τα glam κομμάτια, όπως μία it bag, ένα sexy top ή μία glam φούστα! Εμείς ετοιμάσαμε μία λίστα με κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις μέσα από τις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις!

 

Μία λευκή αέρινη παντελόνα

Access Fashion

 

Μία λινή βερμούδα

Zara

 

Mules σε nude απόχρωση

Pargiana

 

Ένα blouse σε baby blue απόχρωση

Regalinas

 

Tote bag για όλες τις περιστάσεις
καλοκαιρινές εκπτώσεις

Jacquemus

 

Jean φούστα με ιδιαίτερο patchwork

Mat Fashion

 

Ένα κροσέ κομμάτι

H&M

 

Ένα maxi αέρινο φόρεμα
καλοκαιρινές εκπτώσεις

BSB

 

Κεντρική φώτο: Emili Sindlev/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.