Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι πιο stylish καλοκαιρινές στιγμές της Elsa Hosk

Οι πιο stylish καλοκαιρινές στιγμές της Elsa Hosk

Elsa Hosk
Η Elsa Hosk μάς δίνει καθημερινά την έμπνευση που χρειαζόμαστε στις εμφανίσεις μας. Ως αποδεδειγμένη fashioninsta, αλλά και ιδιοκτήτρια του δικού της brand, το διάσημο μοντέλο-επιχειρηματίας μάς δείχνει κάθε λεπτομέρεια της ζωής της, πάντοτε συνοδευόμενη από τις πιο stylish στιγμές της.

 

Άλλοτε τολμηρή και sexy, άλλοτε κομψή και minimal. Η Elsa Hosk γνωρίζει πολύ καλά πώς να εντυπωσιάζει και το επιβεβαιώνει καθημερινά, μέσα από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram. Τώρα το καλοκαίρι, τα outfits της Elsa λειτουργούν ως μία πηγή έμπνευσης για τα καλοκαιρινά μας looks, τα οποία θα.αναδείξουν με χάρη τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

 

Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο stylish στιγμές της Elsa Hosk για αυτό το καλοκαίρι!

 

Οι περισσότερες εμφανίσεις που επιλέγει το μοντέλο έχουν ως βάση την κομψότητα και τον μινιμαλισμό,.στοιχεία που-συχνά-συνδυάζει με τολμηρά αξεσουάρ, τα οποία απογειώνουν κάθε outfit.

 

 

 

Παράλληλα, τα καλοκαιρινά city looks της φαίνεται να είναι εμπνευσμένα από τη Y2K αισθητική, η οποία-για ακόμα μία φορά-βλέπουμε να αποτυπώνεται στο στυλ της με την πιο elegant και chic εκδοχή της.

 

 

Όσον αναφορά τα night out outfits της Hosk, αυτά είναι η επιτομή της κομψότητας. Παρά το γεγονός ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που πολλές από εμάς τείνουμε να αποφεύγουμε να φοράμε το καλοκαίρι, η Elsa Hosk φαίνεται να το επιλέγει σταθερά, δείχνοντας ότι μία total black εμφάνιση μπορεί να σταθεί επάξια και στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!

 

 

Εσείς, ποιο outfit θα επιλέγατε για αυτό το καλοκαίρι;

 

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada