Home / Fashion  / Η πρώτη μέρα της Paris Haute Couture Week ήταν μαγική!

Η πρώτη μέρα της Paris Haute Couture Week ήταν μαγική!

Paris Haute Couture
Ξεκίνησε η καλοκαιρινή Paris Haute Couture Week και oι stars και fashion influencers γέμισαν και πάλι την πόλη του φωτός με στυλ! Ανακαλύψτα τα shows που μας εντυπωσίασαν περισσότερο!

 

Dior και Sciaparelli έδωσαν την πιο όμορφη έναρξη για την Paris Haute Couture Week, θυμίζοντας γιατί η Υψηλή Ραπτική θολώνει τα όρια μεταξύ τέχνης και μόδας.

 

Sciaparelli Couture Fall 23

Ο Daniel Roseberry υφαίνει ένα γοτθικό και ρομαντικό όνειρο υψηλής ραπτικής, ακροβατώντας ανάμεσα στα όρια της μόδας και της τέχνης. Γνωστός για τη σουρεαλιστική αισθητική του, μεταμόρφωσε το ύφασμα σε αριστούργημα για ακόμα μία φορά. Οι γλυπτικές σιλουέτες του “παντρεύτηκαν” με τα χρυσά κοσμήματα και υπέδειξαν το πόσο ευρηματικός είναι ο σχεδιαστής. Κομμάτια γοητευτικά, ήσυχα πολυτελή και συναρπαστικά που έδωσαν με τον κατάλληλο τρόπο το έναυσμα της Paris Haute Couture.

 
Dior Couture Fall 23

Η Maria Grazia Chiuri θέλησε να δώσει prints που θα αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα. Στόχος της γι’ αυτήν τη σεζόν να δημιουργήσει κομμάτια που χαρακτηρίζονται από συγκρατημένη κομψότητα, τα οποία είναι φαινομενικά απλά αλλά ταιριάζουν γάντι στην κάθε μία. Τα μοντέλα, φορώντας τις δημιουργίες της, έμοιαζαν με αρχαίες θεές και νεράιδες. Η συλλογή απογείωσε με έναν παραμυθένιο τρόπο την old money και quiet luxury αισθητική. Very elegant, very pure.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.