Home / Family  / Κουνέλια: 5 συμβουλές για τη φροντίδα τους

Κουνέλια: 5 συμβουλές για τη φροντίδα τους

Ποιες είναι οι 5 καλύτερες συμβουλές όσο αφορά στη φροντίδα των κουνελιών σας;

 

Τα κουνέλια θεωρούνται από τα καλύτερα κατοικίδια. Είναι χαριτωμένα και χαρίζουν με το δικό τους τρόπο αγάπη στον ιδιοκτήτη τους. Για να παραμείνουν υγιή και ευτυχισμένα υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Προμηθευτείτε για αρχή το κατάλληλο κλουβί. Χρειάζεται αρκετό χώρο για παιχνίδι, φαγητό και ύπνο, οπότε θέλει το σωστό μέγεθος. Η διατροφή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Ξηρά τροφή, φρούτα και λαχανικά, ξηρό χόρτο και πηγές ασβεστίου είναι ότι χρειάζεται.

Θα πρέπει να το βουρτσίζετε καθημερινά, για να απομακρύνετε τις περιττές τρίχες. Μιας και θεωρείται κοινωνικό ζώο, έχει τις δικές του ανάγκες για φροντίδα και παιχνίδι μαζί σας. Τέλος, μη ξεχνάτε ότι τα κουνέλια δεν πρέπει να μένουν συνέχεια στο κλουβί τους γιατί μειώνεται η διάθεση τους. Αφήστε το κάποιες ώρες της ημέρας ελεύθερο στο σπίτι, αρκεί ο χώρος να διαθέτει την κατάλληλη ασφάλεια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.