Home / Family  / Η Wild One κυκλοφορεί την πιο χαριτωμένη συλλογή για σκύλους!

Η Wild One κυκλοφορεί την πιο χαριτωμένη συλλογή για σκύλους!

Wild One
Η Wild One συνεργάζεται με τον κορυφαίο Νεοϋορκέζο σχεδιαστή Issac Mizrahi και δημιουργεί την πιο χαριτωμένη συλλογή για σκύλους. Η limited edition συλλογή “Isaac Mizrahi Loves Wild One” αποτυπώνει, με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο, τη μοναδική αισθητική των 90s!

 

H Wild One, ένα από τα πιο fun brands για αξεσουάρ σκύλων, ενώνει τις δυνάμεις της με τον σχεδιαστή Isaac Mizrahi, δημιουργώντας την πιο παιχνιδιάρικη pet συλλογή! Η νέα limited collection, με τίτλο “Isaac Mizrahi Loves Wild One”, περιλαμβάνει μερικά προϊόντα και αξεσουάρ σκύλων, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’90.

 

 

“Ήθελα να δημιουργήσω μία συλλογή, που να μάς επιστρέφει πίσω στη Νέα Υόρκη των 90s. Εκείνη την εποχή, η μόδα ‘έπαιζε’ με πολλά μοτίβα και έντονα χρώματα, τα οποία ήξερα ότι ήθελα να ενσωματώσω σε αυτά τα προϊόντα”, αναφέρει ο σχεδιαστής.

 

 

Ο Isaac Mizrahi επιδίωξε να δημιουργήσει μία συλλογή, η οποία θα συνδυάζει τη δική μοναδική του αισθητική με την πρακτικότητα που πρεσβεύει το brand της Wild One. Σκοπός αυτής της συνεργασίας ήταν να σχεδιαστεί μία συλλογή, η οποία να δημιουργεί χαρούμενα συναισθήματα, τόσο στους ιδιοκτήτες, όσο και στους τετράποδους φίλους μας. Μάλιστα, ο ίδιος ο σχεδιαστής ανέφερε πως ήθελε από καιρό να συνεργαστεί με τη Wild One, καθώς χρησιμοποιεί τα προϊόντα της για τον δικό του σκύλο, την Kitty. Μπορεί να πει κανείς ότι η “Isaac Mizrahi Loves Wild One” είναι η τέλεια συνεργασία!

 

 

Η “Isaac Mizrahi Loves Wild One” περιλαμβάνει αξεσουάρ σκύλων σε έντονα και φωτεινά χρώματα, σε αποχρώσεις του ροζ και του μπλε. Λουράκια, τσάντες και μαντίλια είναι αυτά που ξεχωρίζουν στη νέα συλλογή.

 

Είναι δύσκολο να διαλέξω ένα αγαπημένο αντικείμενο -μου αρέσουν όλα! Ωστόσο, το Collar Walk Kit είναι αυτό που μου κεντρίζει λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον. Μου αρέσει που όλα τα αξεσουάρ ταιριάζουν μεταξύ τους. Η συλλογή διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για τις καθημερινές σας βόλτες! Μάλιστα, η Kitty έχει φορέσει το Cosmopolitan χρώμα σε όλη την πόλη και το ροζ έρχεται σε απίστευτη αντίθεση με τη μαύρη γούνα της”, προσθέτει ο σχεδιαστής για τα προϊόντα της συλλογής.

 

www.wildone.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada