Home / Beauty  / Και τα μαλλιά μας χρειάζονται αντηλιακή προστασία!

Και τα μαλλιά μας χρειάζονται αντηλιακή προστασία!

Στο νεσεσέρ του καλοκαιριού δεν πρέπει να ξεχάσουμε αντηλιακό για τα μαλλιά μας, καθώς χρειάζονται και αυτά προστασία!

 

Όσο και αν αγαπάμε τον ήλιο, το καλοκαίρι έχουμε την τάση να ξεχνάμε το πόσο κακό μπορεί να μας κάνει. Είναι υψίστης σημασίας να φοράμε αντηλιακό, αλλά όχι μόνο σε πρόσωπο και σώμα. Τα μαλλιά μας έχουν την ίδια ανάγκη για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Αν δεν τους δείξουμε την κατάλληλη φροντίδα, θα αφυδατωθούν, το χρώμα τους θα ξεθωριάσει, θα χάσουν τη λάμψη τους και θα γίνουν θαμπά και εύθραυστα. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών μας, υπάρχουν πολλές επιλογές στο εμπόριο, που θα διατηρήσουν υπέροχη και λαμπερή την τρίχα μας και αυτήν τη σεζόν.

 

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι τα συστατικά που θα περιέχει το αντηλιακό που θα προμηθευτούμε για τα μαλλιά μας. Τα ενυδατικά συστατικά και οι βιταμίνες είναι must! Φυσικά, φοράμε τα αντηλιακά όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στην πόλη. Λόγω της ελαφριάς υφής τους, ενδείκνυται η καθημερινή τους χρήση. Μπορούμε να εφαρμόζουμε και μία μάσκα μαλλιών, μία φορά την εβδομάδα, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Το αντηλιακό μαλλιών είναι απαραίτητο και οφείλουμε να το εντάξουμε στην καλοκαιρινή beauty ρουτίνα περιποίησης.

 

Ανακαλύψτε τις καλύτερες επιλογές για τα μαλλιά μας!

 

Aveda

 

L’Oreal Professionel

 

Korres

 

KÉRASTASE

τα μαλλιά μας

 

Gisou

τα μαλλιά μας

 

Holi Roots

τα μαλλιά μας

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.