Home / Beauty  / Ήρθε η εποχή των self tan!

Ήρθε η εποχή των self tan!

self tan

Ονειρεύεσαι το τέλειο μαύρισμα και φέτος το καλοκαίρι; Τα self tan θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

 

Ποια από εμάς δεν επιθυμεί ένα εξωτικό μαύρισμα το καλοκαίρι; Κάποιες από εμάς μαυρίζουμε πολύ γρήγορα, άλλες μπορεί και καθόλου, ενώ μερικές χρειάζονται αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν το τέλειο μαύρισμα. Υπάρχουν τρόποι να πετύχουμε την απόχρωση επιδερμίδας που επιθυμούμε πιο γρήγορα και πιο εύκολα από την παραδοσιακή ηλιοθεραπεία. Τα προϊόντα self tan είναι ο πιο safe και simple τρόπος, είτε σε μορφή κρέμας, είτε σε μορφή spray. Σίγουρα πρέπει να τα προτιμάμε από τα solarium, τα οποία προκαλούν πρόωρη γήρανση.

 

Για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να δώσουμε προσοχή και στην προετοιμασία. Την προηγούμενη μέρα έχουμε κάνει απολέπιση, για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Στη συνέχεια, ενυδατώνουμε βαθιά. Πριν εφαρμόσουμε το self tan δεν ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό. Δεν αποτελεί εμπόδιο στο μαύρισμά μας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προστατεύσουμε την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Αφού γυρίσουμε από την παραλία, αποφεύγουμε το ζεστό ντους, προτιμώντας  χλιαρό ή δροσερό νερό. Μετά το μπάνιο ενυδατώνουμε και πάλι, για ονειρεμένο μαύρισμα και απαλό δέρμα.

 

Ανακαλύψτε τα καλύτερα self tan μέσα από τη λίστα που σας ετοιμάσαμε!

 

Sephora Collection

 

Tan Luxe

 

Clarins

Korres

self tan

 

Lancaster

self tan

Garnier

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.