Home / Wellness  / Health  / Αντηλιακή προστασία με τη δύναμη της φύσης

Αντηλιακή προστασία με τη δύναμη της φύσης

αντηλιακά προστασία
Ποια είναι τα καλύτερα φυσικά αντηλιακά, που θα προστατεύσουν το δέρμα μας από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας; H Weleda έχει την απάντηση.

 

Από το 2000, και κάθε χρόνο στις 5 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας διοργανώνει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος. Στόχος της να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες. Κύρια αίτια αυτής της αύξησης αποτελούν οι περιβαλλοντικές μεταβολές, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής.

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης από το μελάνωμα; Μα, φυσικά, η αντηλιακή προστασία. Όταν, μάλιστα, το αντηλιακό μας έχει τη δύναμη της φύσης, τότε είμαστε σίγουροι πως δεν προστατεύουμε το δέρμα μας μόνο από τον ήλιο, αλλά και από επιβλαβή χημικά συστατικά. Η ανανεωμένη και βελτιωμένη σύνθεση των αντηλιακών Edelweiss της Weleda είναι απαλλαγμένη από πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο. Έτσι, προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία σε όλη την οικογένεια, χωρίς συνθετικές συντηρητικές, αρωματικές και χρωστικές ουσίες.

 

Edelweiss anthliaka

 

Διπλή προστασία για το δέρμα

Όλοι αγαπάμε τον ήλιο, αλλά το δέρμα μας -ειδικά των μικρών παιδιών- μπορεί να ταλαιπωρηθεί. Η δράση των φυσικών αντηλιακών της Edelweiss είναι ορατή από το πρώτο άγγιγμα. Τόσο το Edelweiss Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF30, όσο και το Edelweiss Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF50, διαθέτουν ορυκτά -και όχι νανομεγέθη- αντηλιακά φίλτρα. Τα ορυκτά αντηλιακά φίλτρα αφήνουν ένα ελαφρύ, λευκό στρώμα στο δέρμα, που αντανακλά την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.

 

αντηλιακά Baby & Kids Sunscreen SPF30 αντηλιακά Baby & Kids Sunscreen SPF 50

 

Τα βιολογικά έλαια ηλίανθου και καρύδας διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο και βελτιώνουν την άμυνά του. Το εκχύλισμα Edelweiss έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση, ενώ το βούτυρο καριτέ αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό. Η εξαιρετικά αδιάβροχη σύνθεσή τους, χωρίς άρωμα, είναι δερματολογικά και κλινικά πιστοποιημένη και καλά ανεκτή ακόμη και από το ευαίσθητο δέρμα, τόσο σε βρέφη όσο και σε ενήλικες.

 

Edelweiss Plant

 

Η φυσική αντηλιακή προστασία είναι ορατή

Πολλές φορές απορούμε γιατί κάποια αντηλιακά αφήνουν ένα λευκό στρώμα στο δέρμα μας. Η απάντηση είναι απλή. Τα συγκεκριμένα αντηλιακά αποφεύγουν τη χρήση χημικών και νανομεγεθών αντηλιακών φίλτρων. Αντιθέτως, φέρουν στη σύνθεσή τους αποκλειστικά ορυκτά αντηλιακά φίλτρα, που αντανακλούν το φως του ηλίου σαν αμέτρητοι μικροί καθρέφτες. Λόγω του μεγέθους τους, τα συγκεκριμένα αντηλιακά σωματίδια αφήνουν ένα λευκό στρώμα στο δέρμα, το οποίο μας επιτρέπει να βλέπουμε τα σημεία του σώματος που δεν έχουμε επαλείψει σωστά.

 

Βρείτε, λοιπόν, τα αντηλιακά της Weleda σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων και χαρίστε στην οικογένειά σας το πιο ασφαλές και ανέμελο καλοκαίρι!

 

www.weleda.gr

FB: @weledagreece

IG: weleda_greece

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?