Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Venetia Alia δίνει τον δικό της ορισμό στο ανδρόγυνο look

Η Venetia Alia δίνει τον δικό της ορισμό στο ανδρόγυνο look

Venetia Alia
Η fashion instagrammer Venetia Alia είναι εδώ για να μας διδάξει το απόλυτο ανδρόγυνο casual look, που θα μας συντροφεύσει το φετινό φθινόπωρο.

 

Η Venetia Alia δεν είναι το τυπικό instagram girl. Το ανδρόγυνο casual ντύσιμό της και η μοναδική, “μελαγχολική” αισθητική της την κάνουν να ξεχωρίζει. Αν, λοιπόν, θέλεις να ενσωματώσεις επιτυχημένα στην καθημερινότητά σου το ανδρόγυνο casual style, στο IG της Venetia Alia θα βρεις πολλές ιδέες για να σε εμπνεύσουν!

 

Η αλήθεια είναι πως τα oversized ρούχα είναι τα πλέον κατάλληλα για μία casual και cozy φθινοπωρινή εμφάνιση. Γι’ αυτό και τα oversized παλτό και σακάκια -ένα από τα πιο μεγάλα trends και για αυτήν τη σεζόν- είναι key items της fashion instagrammer. Όπως δείχνει μέσα από τα outfits της, τα κοστούμια και τα πουκάμισα μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην καθημερινότητα, τόσο σε επίσημες, όσο και σε casual εμφανίσεις. Ένα ακόμα αγαπημένο item της Venetia είναι οι μαύρες δερμάτινες μπότες, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με κάθε outfit. Όσο για τη χρωματική παλέτα; Μαύρο, λευκό και γκρι είναι no-brainer επιλογές, όπως και το “παιχνίδι” με τις αποχρώσεις του μπεζ.

 

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο stylish ανδρόγυνα looks της Venetia Alia, που θα σου δώσουν το κατάλληλο fall inspo!

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Venetia Alia/ Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada