Home / Fashion  / Όσα πρέπει να ξέρουμε για τα sneakers αυτήν τη σεζόν

Όσα πρέπει να ξέρουμε για τα sneakers αυτήν τη σεζόν

Ο καλύτερος στιλιστικός οδηγός που αφορά τα sneakers γι αυτό το φθινόπωρο! Ποιοι είναι οι πιο trending συνδυασμοί;

 

Κάθε basic κομμάτι απαιτεί ένα upgrade! Τα sneakers αποτελούν ένα από τα πιο must και βασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η δυναμική τους αυξάνεται συνεχώς και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που τα συνδυάζουμε. Μπορεί παλαιότερα να φάνταζε απίθανο να φορέσουμε αθλητικά με cocktail dress, αλλά, πλέον, όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά είναι και stylish. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχουμε πώς συνδυάζουμε ένα τόσο basic κομμάτι. Ακόμα και αν ταιριάζει με τα πάντα, για να κάνουμε τη διαφορά χρειάζεται να προσθέσουμε πιο ιδιαίτερες πινελιές.

 

Για παράδειγμα, φορέστε τα αθλητικά σας με διαφάνειες και sheer φούστες ή φουστάνια. Αντί για τα αγαπημένα σας jean επιλέξτε ένα denim κομμάτι ή ένα παντελόνι με σχέδια ή decorated. Επιστρατεύστε το tailoring, συνδυάζοντας κομμάτια και υφάσματα, απογειώνοντας με αυτόν τον τρόπο και τα sneakers σας. Επιλέξτε baggy γραμμές και cargo κομμάτια ώστε τα αθλητικά σας να συνδυαστούν τέλεια με τις μεγαλύτερες τάσεις. Μία πλισέ φούστα, sneakers, κάλτσες και cropped blazer και έχετε το ιδανικό preppy outfit.

 
Δείτε τα hottest sneakers γι αυτό το φθινόπωρο!

 

Nike

 

Off-White

Adidas

 

Rick Owens X Converse

 

Adidas Yeezy

 

Gucci

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.