Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Rihanna στην πρώτη καμπάνια του Pharrell για τη Louis Vuitton

Η Rihanna στην πρώτη καμπάνια του Pharrell για τη Louis Vuitton

πρώτη καμπάνια

Κίνηση ματ από τον νέο Creative Director του Louis Vuitton για την ανδρική σειρά. Ο Pharrell επέλεξε τη Rihanna για την πρώτη καμπάνια του!

Η Rihanna και το δεύτερο παιδί της πρωταγωνιστούν στην πρώτη καμπάνια του Pharrell Williams για τον οίκο Louis Vuitton. Μετά το επιτυχημένο show ντεμπούτο του για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ο νέος σχεδιαστής κυκλοφόρησε ολοκληρωμένη την καμπάνια του. Επέλεξε- πολύ έξυπνα- τη Riri, η οποία βρίσκεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η ίδια εμφανίζεται να φοράει ένα μαύρο δερμάτινο παλτό με Pixel, ενώ κρατάει μερικές από τις νέες και εμβληματικές τσάντες του γνωστού high fashion οίκου.

 

 

Συγκεκριμένα, η πρώτη καμπάνια θέλει να γιορτάσει το κλασσικό Speedy print, το οποίο υπήρχε σε μία από τις πρώτες LV τσάντες που είχε αποκτήσει ο Pharrell. Επέλεξε τη Rihanna γιατί αποτελεί για τον ίδιο σύμβολο της ανθρώπινης ενδυνάμωσης. Για το video της καμπάνιας επέλεξε έναν από τους αγαπημένους δρόμους του, την.Canal Street της Νέας Υόρκης.

 

Τόσο η πρώτη καμπάνια, όσο και το πρώτο show του Pharrell για τον οίκο Louis Vuitton στέφθηκαν με επιτυχία. Ωστόσο, όλοι έχουν μεγάλη αγωνία για μέλλον της ανδρικής σειράς του γνωστού brand, καθώς ο Williams δεν είναι επίσημα fashion designer. Επέλεξε- πολύ έξυπνα- τη. Riri, η οποία βρίσκεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.