Home / Men  / Ο Pharrell Williams εισάγει τη Louis Vuitton σε μία νέα εποχή

Ο Pharrell Williams εισάγει τη Louis Vuitton σε μία νέα εποχή

Ο Pharrell
Το πολυανεμενόμενο ντεμπούτο του Pharrell Williams ως νέος Δημιουργικός Διευθυντής του ανδρικού τμήματος της Louis Vuitton πραγματοποιήθηκε εχθές, στη γενέτειρα του οίκου, στη γέφυρα Pont Neuf στο Παρίσι.

 

Το εντυπωσιακό show αποτέλεσε την πρώτη συλλογή του Williams για τον πολυτελή γαλλικό οίκο, την οποία κάθε λάτρης της μόδας περίμενε αγωνιωδώς. Πριν ξεκινήσει αυτό το φαντασμαγορικό ταξίδι-που σηματοδότησε ένα new era για τον οίκο- οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων της Rihanna, Beyonce Jay-Z και Zendaya, μεταφέρθηκαν από το Musée d’Orsay στην παλαιότερη γέφυρα του Παρισιού, όπου θα λάμβανε χώρα το show, μέσω μία βάρκας.  Ο Pharrell 

 

 

Η επιλογή της τοποθεσίας δεν ήταν τυχαία. Η γέφυρα βρισκόταν κοντά στα κεντρικά γραφεία.της Louis Vuitton και η διεξαγωγή του show σε αυτό το σημείο αποτέλεσε μία πολύ σαφής επίδειξη αγάπης για τον ίδιο τον οίκο, αλλά και καλωσορίσματος του νέου Δημιουργικού Διευθυντή του.

 
Ο Pharrell  Ο Pharrell

 

Η νέα συλλογή, που παρουσιάστηκε στη Men’s Paris Fashion Week, βασίστηκε στην ιδέα του LVERS”,.σύμφωνα με την οποία, όπως εξηγεί ο ίδιος ο Pharrell Williams, Αν εκτιμάς τη Louis Vuitton, είσαι λάτρης της επιμέλειας. Αγαπάς το προϊόν, αλλά βαθύτερα από αυτό αγαπάς την κουλτούρα που ενσαρκώνει ο οίκος”.  

 

Ο Pharrell  
 

Στη νέα συλλογή είδαμε να κυριαρχεί το εμβληματικό Damier Canvas-στα γαλλικά σημαίνει σκακιέρα-, το οποίο.πρωτοσυστήθηκε από τον οίκο το 1889, πολύ πριν τη δημιουργία του δημοφιλούς μοτίβου LV monogram.

 

 Ο Pharrell

 

Παράλληλα, ο Pharrell Williams τόλμησε να δώσει τη δική του πινελιά.μέσα από ένα ιδιαίτερο print, που με μία πρώτη ανάγνωση φαίνεται.να είναι εμπνευσμένο από τα pixels. Ωστόσο, όπως ανέφερε και ο ίδιος, το pixeletion μοτίβο αποτελεί μία σύγχρονη συνέχεια του Damier Canvas.

 

 

 

Οι βασιλιάδες κυβερνούν σε θέσεις, σωστά; Δεν είμαι αυτό. Αυτό που είμαι είναι μαθητής, και το δέχτηκα, λέγοντας ότι θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Θα συνεχίσω να μαθαίνω και με κάθε συλλογή.θα με βλέπετε να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με τον κόσμο”, ανέφερε σχετικά ο Williams.

 

 

Το φαντασμαγορικό show κορυφώθηκε με ένα live perfomance του Jay-Z, τον οποίο ακολούθησε.αργότερα και ο Pharrell Williams, ανεβαίνοντας επάνω στη σκηνή. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε την επίδειξη.

 

 

www.louisvuitton.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada