Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Nicki Minaj επιστρέφει με νέο album!

Η Nicki Minaj επιστρέφει με νέο album!

Μία από τις πιο δημοφιλείς rappers, η Nicki Minaj, επιστρέφει-επιτέλους- με ένα ολοκαίνουργιο album! Δείτε την ημερομηνία πρεμιέρας!

 

Η Barbie της μουσικής σκηνής, Nicki Minaj, επιστρέφει και οι fans είναι ξετρελαμένοι! Το τελευταίο της album κυκλοφόρησε το 2018, αρκετά χρόνια πριν, οπότε η αγωνία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Queen of rap έγινε μητέρα πριν λίγο διάστημα και επίσης προτίμησε να ασχοληθεί με συνεργασίες και mega hits. Συνεργάστηκε με την Ice Space για το remix της Princess Diana και έπειτα οι δύο τους κυκλοφόρησαν τη συμμετοχή τους για το album της ταινίας Barbie.

 

 

Τώρα ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου της, η οποία είναι ίδια με τον προηγούμενο. Στις 17 Νοεμβρίου έρχεται το sequel του Pink Friday! Η Nicki Minaj ανακοίνωσε τα τόσο σημαντικά νέα μέσα από ένα Instagram post. Εξέφρασε, παράλληλα, και τη μεγάλη της ευγνωμοσύνη και αγάπη προς τους fans της. Πέρα από τη σημαντική ανακοίνωση της ημερομηνίας δήλωσε ότι θα υπάρχει και περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει το 2024! Τα νέα για τους fans της είναι φανταστικά και το hype τεράστιο! Ωστόσο δεν είναι γνωστά, ακόμα, τα τραγούδια ή οι τυχόν συνεργασίες που θα υπάρχουν στο album. Σε λίγες μέρες, η rapper θα δώσει και την επίσημη αφίσα του album Pink Friday 2. Stay tuned!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.