Home / Good Life  / Ζάκυνθος: Διακοπές στο φιόρο του Λεβάντε!

Ζάκυνθος: Διακοπές στο φιόρο του Λεβάντε!

Ζάκυνθος

Ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας, για τόσους πολλούς λόγους. Η Ζάκυνθος σας καλεί για ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες στιγμές!

 

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κάθε καλοκαίρι! Η Ζάκυνθος μπορεί να είναι ευρέως γνωστή για το Ναυάγιο της, αλλά είναι πολλά περισσότερα από αυτό… Οι επιρροές από την ιταλική κουλτούρα είναι εμφανείς, στοιχείο που την κάνει ακόμα πιο όμορφη! Χάρη στις φανταστικές παραλίες της, τα μαγικά φυσικά τοπία, τη διασκέδασή της και τη φιλοξενία των κατοίκων της αποδεικνύει γιατί έχει κρυμμένη όλη την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού!

 

https://www.instagram.com/p/CZG7clioH4f/

 

Ξεκινάμε από το πιο must, τις παραλίες! Φυσικά η πρώτη επίσκεψή σας θα πρέπει να είναι το Ναυάγιο. Μπορείτε να το επισκεφτείτε με σκαφάκι από τη θάλασσα, μέσα από τις ημερήσιες εκδρομές. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να απολαύσετε τη θέα από ψηλά, ανεβαίνοντας τα δρομάκια. Καταγάλανα νερά και αμμώδεις παραλίες σάς περιμένουν! Επισκεφτείτε τις εξής παραλίες: Λιμνιώνας, Λαγανάς, Αργάσι, Άγιος Νικόλαος Βασιλικός, Μαραθονήσι, Γαλάζιες σπηλιές, Γέρακας και Τσιλιβί.

 

https://www.instagram.com/p/CtRJRx4odY7/

 

Ένα ακόμα υπέροχο στοιχείο που κάνει τη Ζάκυνθο να ξεχωρίζει είναι ότι “χωρίζεται” στα δύο. Είναι ένα νησί που μπορείτε να διασκεδάσετε ξέφρενα μέχρι το πρωί, αλλά μπορείτε να βρείτε και ήσυχα cocktail bars με φανταστική θέα! Μέρος των εμπειριών σας μπορούν να γίνουν οι εκδρομές στις θάλασσες με καραβάκια, όπου μπορεί να πετύχετε και χελώνες καρέτα-καρέτα, αλλά και τα θαλάσσια extreme sports.

 

 

Το γραφικό χωριό Κοιλιώμενος και η γειτονιά της Μπόχαλης θα δώσουν έναν vintage και πανέμορφο αέρα στις διακοπές σας. Συνοικίες με παλιά αρχιτεκτονική, λουλούδια, ατμοσφαιρικά bars και θέα που κόβει την ανάσα. Zante here we come!

 

https://www.instagram.com/p/Co9tHd2od9V/

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.