Home / Good Life  / Art & Culture  / Πρώτο teaser για την ταινία Priscilla

Πρώτο teaser για την ταινία Priscilla

Priscilla

Βασισμένη στα απομνημονεύματα της Priscilla Psesley, θα κυκλοφορήσει η ταινία που θα διηγείται την ιστορία από τη δική της πλευρά. Δείτε το πρώτο teaser trailer!

 

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη βιογραφική ταινία του Baz Lurmannn για τον Elvis, ήρθε η στιγμή να δούμε την ιστορία από μία άλλη πλευρά. Η ταινία Priscilla βασίζεται στα απομνημονεύματα της Priscilla Presley, με τίτλο Elvis and me, τα οποία συνέγραψε το 1985. Η Cailee Spaeny θα πρωταγωνιστήσει στον ομώνυμο ρόλο, με τον Jacob Elordi να υποδύεται τον βασιλιά του Rock n Roll. Μέσα από το πρώτο teaser trailer ανακαλύπτουμε μία τελείως διαφορετική πλευρά του εμβληματικού πρώην ζευγαριού. Δείτε παρακάτω την επίσημη περίληψη της ταινίας:

 

 

Όταν η έφηβη Priscilla Beaulieu συναντά τον Elvis Presley σε ένα party, o άντρας που πρόκειτια να γίνει super star του rock and roll γίνεται ένας απροσδόκητος σύντροφος. Συναρπαστικές συντριβές, σύμμαχος στη μοναξιά, μία ευγενική παρέα. Μέσα από τα μάτια της πρώτης γυναίκας του Elvis, η Σοφία Κόπολα αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου. Από τον ταραχώδη γάμο τους, την επιρροή του γερμανικού στρατού, το ονειρεμένο κτήμα και τη βαθιά αγάπη.

 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον Οκτώβριο. Αναμένουμε να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.