Home / Fashion  / Γυαλιά ηλίου για να λάμψετε στο φως του ήλιου

Γυαλιά ηλίου για να λάμψετε στο φως του ήλιου

γυαλιά ηλίου
Ποια είναι τα πιο hot γυαλιά ηλίου, που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σας και θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σας; 

 

Μπορεί ένα αξεσουάρ να αναβαθμίσει εξ ολοκλήρου την εμφάνισή μας; Αν μιλάμε για τα γυαλιά ηλίου, η απάντηση είναι θετική! Ένα νέο ζευγάρι γυαλιών σίγουρα θα μας ανανεώσει! Ωστόσο, η αναζήτηση του κατάλληλου αξεσουάρ μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Κάνοντας μία βόλτα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, δημιουργήσαμε τη λίστα με τα πιο hot γυαλιά ηλίου! Συνεχίστε να διαβάζετε, προκειμένου να ανακαλύψετε το item.που θα συμπληρώσει με τον πιο stylish τρόπο.τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά outfit σας.

 

The bigger, the better!

Οι φετινές τάσεις μάς διχάζουν, κάνοντάς μας να επιλέξουμε ανάμεσα σε oversized και μικρούς σκελετούς. Αν αγαπάτε τον μαξιμαλισμό και θέλετε να εντάξετε μία πιο grande επιλογή στη συλλογή σας, επιλέξετε το Gwen Sahara, της εταιρείας KOMONO, από το κατάστημα mat fashion, το οποίο διαθέτει έναν μοναδικό εξάγωνο σκελετό. Μπορείτε να συνδυάσετε το νέο σας ζευγάρι με μία κοκκάλινη αλυσίδα στις ίδιες αποχρώσεις, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και στιλ. Σε παρόμοιο μέγεθος και με ένα ιδιαίτερο pattern στο πλάι του σκελετού είναι τα γυαλιά ηλίου της ETRO, τα οποία θα βρείτε στα Optical Papadiamantopoulos.

 

Γυαλιά ηλίου ΚΟΜΟΝΟ Gwen Sahara & Κοκκάλινη αλυσίδα γυαλιών, mat fashion

γυαλιά ηλίου

Patternerd cat-eye sunglasses by ETRO, Optical Papadiamantopoulos

90’s inpsired

Οι μικροί σκελετοί έρχονται απευθείας από τα 90’s, για να δώσουν έναν retro αέρα στις εμφανίσεις μας. Αν αγαπάτε τα έντονα χρώματα, τα H&M σάς προτείνουν ένα ζευγάρι γυαλιά με κίτρινο σκελετό, ιδανικό τόσο για τα ανοιξιάτικα, όσο και για τα καλοκαιρινά looks σας. Για τις λάτρεις του μινιμαλισμού, το κατάστημα GrandOptical προτείνει την τέλεια επιλογή: ένα μαύρο γυαλί ηλίου YSL, το οποίο θα ταιριάξει με κάθε σας outfit, ενώ θα μπορέσετε να το φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

 

Yellow sunglasses, H&M

γυαλιά ηλίου

YSL sunglasses, GrandOptical

 

The cat-eye effect

Ένας cat-eye σκελετός θα είναι πάντοτε in-fashion. Αν, λοιπόν, θέλετε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με ένα κλασικό και κομψό σχέδιο, τότε το κατάστημα Sunwear σάς έχει το ιδανικό ζευγάρι! Τα κοκκάλινα γυαλιά Maui Jim θα συμπληρώσουν κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση.

 

γυαλιά ηλίου

Maui Jim Cat-Eye sunglasses, Sunwear

 

Time for color

Τα φετινά trends σάς παρακινούν να πειραματιστείτε με χρωματιστούς σκελετούς. Τα μπλε oversized γυαλιά ηλίου του οίκου Prada από τα MARK AaLEN, καθώς και τα πράσινα γυαλιά από τα Bijou Brigitte θα δώσουν έναν playful χαρακτήρα στην εμφάνισή σας.

 

Prada blue sunglasses, MARK AaLEN

γυαλιά ηλίου

Green sunglasses, Bijou Brigitte

 

Ετοιμαστείτε για shopping στο φωτεινό Mediterranean Cosmos και ανακαλύψτε το επόμενο ζευγάρι γυαλιών, που θα συμπληρώσει τη συλλογή σας!

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada